gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Ne znam za plasman, ali bilo bi osveženje čuti nešto poput OPA na ESC-u ponovo.

Ovo što Grci šalju godinama unazad je postalo vrlo predvidivo i neinteresantno.

Meni je npr. Stefania bila super, standardni europop koji je lepo isproduciran. Posle toga Amanda i Viktor apsolutno nikakvo odusevljenje...

Ja i Last dance i Die together još uvijek rado slušam, a što se ove godine tiče

F08516CE-CD60-4528-B36C-844E4097F8CE.gif

Ovaj mali ima sreće, fina pozicija na rednom broju 8, ima Cipar u pf, Albaniju, braću Armence i Gruzijce, čale mu Danac, nije za otpisat još uvijek xD

Uz sve navedene faktore, prijateljske zemlje + dansko poreklo i dobar redosled nastupanja, može možda neko finale kroz iglene uši za gospodina

Verovatno na račun Islanda za koji sam mislio da je sigurniji, mada mi je sve više i više u magli

Ja računam kao relativno sigurne Litvaniju i Albaniju, pa mi se čini da će tu neka od ove dve da otpadne, al ko zna

Ja računam kao relativno sigurne Litvaniju i Albaniju, pa mi se čini da će tu neka od ove dve da otpadne, al ko zna
Nijedna nije sigurna, pogotovo Albanija. A i Litvanija je dosta repetitivna tako da zna to ljudima da ide na zivce. Grcka zbog katastrofalne konkurencije ide u finale, a tamo ne vise od 20. mesta.

Nijedna nije sigurna, pogotovo Albanija. A i Litvanija je dosta repetitivna tako da zna to ljudima da ide na zivce. Grcka zbog katastrofalne konkurencije ide u finale, a tamo ne vise od 20. mesta.
Ne zaboravi da na ESC nema glasa protiv. Ako nekom ide na zivce, glasace za nekog drugog i to je to. I Albanija i Litvanija su ove godine ozbiljni dijaspora "bejtovi".

Da su Švica ili Italija sa Albanijom ili obe umjesto neke druge dve iz drugog pf, i ja bih je vidio kao finalistu. Ovako, mislim da će joj baš faliti ti poeni za prolazak

Ne znam jesam li pisao ovde, ali Grčka mi nekako najviše zvuči kao nešto što će završiti 20. a postati viralno na mrežama, ne toliko kao Snap možda, ali baš ima taj neki šmek, barem meni.

Obe su prilično neprimjetne u predsezoni, možda i na ESC, ali su tip pjesme koji može da zaživi i poslije takmičenja.

Snap zvuči dosta hitičnije od What They Say.

Back