gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

Meni ne zvuči loše @Majsta94 pravo da ti kažem, to je demo samo, dopada mi se taj klasik RnB beat koji se čuje.. Ne mora da znači da je nekonkurentno totalno, ne vidim niti jednu sličnu pesmu za sada ovoj...

Možda je s razlogom nema 😂

Šalim se, ali mislim da ovo ne može u top 10 bez nekog nastupa premoćnog, a ne znam koliko je demo budući da je već izašla pjesma na TikToku i ovo je taj isječak koji tamo ima

Mislim da je rano otpisati bilo koga iz drugog polufinala u kojem će se 10 od 16 pesama kvalifikovati za finale.

Pogledajte samo pesme koje trenutno znamo iz tog polufinala i države koje se takmiče u istom. Neće proći samo onaj ko ne bude hteo.

Možda je s razlogom nema 😂

Šalim se, ali mislim da ovo ne može u top 10 bez nekog nastupa premoćnog, a ne znam koliko je demo budući da je već izašla pjesma na TikToku i ovo je taj isječak koji tamo ima
Severnoj Makedoniji lani su prognozirali bukvalno poslednje 17. mesto u polufinalu, a ja sam je video kao borderline prolaz i čak sam ovde to i napisao, završila je 11. u polufinalu, sa 12 poena od nemačkog žirija..imala je doslovno RnB pesmu. Čak mi se čini i staromodniju od ove..
Znam da ćeš reći sad nema žirija, ali ovde imamo "klinca" simpatičnog, čini mi se da je vokal solidan, ne otpisujem ga ja nikako..

Ma svakako je mnogo lakše proći u drugom, pogotovo što Grčka ima i Rumuniju i Kipar i Albaniju sa sobom, ali ne bi bio prvi put da Kipar zasjeni Grčku i pokupi bodove ispred nje

A dobro, Andrea je završila kao 11. zbog onih glasova žirija čudnih

Ma svakako je mnogo lakše proći u drugom, pogotovo što Grčka ima i Rumuniju i Kipar i Albaniju sa sobom, ali ne bi bio prvi put da Kipar zasjeni Grčku i pokupi bodove ispred nje
Teško, pošto predstavnik Kipra ne ume ni da peva ni da igra. Očekujem očaj.

• Sad
Reactions: Mrm
Slušao sam kako pjeva Molitvu uz klavir, fino pjeva, možda samo treba da prilagodi vokalne mogučnosti sa pjesmom i ne bude preambiciozan

Meni ovaj grcki isecak zvuci bolje od skoro svih izabranih pesama iz drugog polufinala kskskks

• Like
Joj meni se dopada, sve više, kao da čujem gospel iza.. 🎧😍

Meni je isecak ok ali sto mrcvare ovu zenu tom matematikom. Pa nisu pogresili u diferencijalnom racunu nego u sabiranju. I za kalkulacije treba neka skola.

Ovome će trebati mnogo mnogo moćan nastup da dobije i poene pored onih 12 sa Kipra... baš šteta, skroz neupečatljivo
jelena ostapenko no GIF by Miami Open

Звучи обећавајуће за један солидан испадак

• Wow
Severnoj Makedoniji lani su prognozirali bukvalno poslednje 17. mesto u polufinalu, a ja sam je video kao borderline prolaz i čak sam ovde to i napisao, završila je 11. u polufinalu, sa 12 poena od nemačkog žirija..imala je doslovno RnB pesmu. Čak mi se čini i staromodniju od ove..
Znam da ćeš reći sad nema žirija, ali ovde imamo "klinca" simpatičnog, čini mi se da je vokal solidan, ne otpisujem ga ja nikako..
Makedoniju je do 11. mesta malo pogurala i diskvalifkacija 6 zirija, kojima su dodeljeni glasovi svojih geografskih blokova

Back