gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Ako kod Klavdije ne osetim emociju navijaću za onog ko bude najbolji večeras. Vidim da se lepo poklopilo da se ovo završi kad počne Benidorm, tako da možda uspem da ispratim.

Нема шта, Клавдија или Евангелија, која год да оде биће ми драго. Мада познавајући Грке не би ме чудило да победи неко сасвим десети

Sad sam preslušala sve pesme, ovako na keca najviše su mi se izdvojile Klavdija i Vale. Generalno u odnosu na ostale na ostale nacionalne izbore ove godine Grci su i više nego korektni. Biće zanimljivo finale večeras.

Evangelijina pjesma zvuči kao navijačka, ali zvuči kao kvalitetna navijačka pjesma, ima taj grčki šarm i zvuk za razliku od Elvaninog Karnevala npr. koji je bio operisan od bilo kakvog albanskog melosa

U kategoriji navijačkih pesama svakako pobeđuje Jevanđelija, ali fora je u tome što se od nje očekivao art, a ne ovo sa pijace.

Moj avatar kao podrška favoritu večeras, baš sam zavoleo pesmu. :love: Iako su mu male šanse, navijam iz sve snage da napravi čudo.

Skroz opušteno pratim ovo večeras, pošto su mi obe favortkinje dobre, s tim da mi je Klavdia ipak draža i bitno dručagija u bilo kakvoj konkurenciji na ESC.
Samo da usklade nastupe sa energijom u Evangelijinom slučaju, a Klavdia mora da prenese atmosferu pesme, nešto kao TD prošle godine.

Barbz mi je i dalje fantazija, takav zvuk mi nikada neće dosaditi ma koliko provaljen bio, a i glas joj divan.

Plus zbog publike, ako ništa drugo vraćaju nacionalno finale posle dosta godina i imaju publiku...

Back