gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Stejdž je katastrofa, kažu da je koštao 200.000€, a sastoji se iz tri obična ekrana, kruga na centru podijuma i nekoliko stepenika 😭

Nisam nešto oduševljen ovim izborom. Evangelia mi je favorit, ali mislim da će Klavdia pobijediti. Samo ću glasanje gledati.

• Like
Reactions: Lux
Kakav praznik za uši, prvo 3h grčkog pa 2h španskog

Trebalo bi da Klavdia dobije bez problema, baš ogromnu podršku ima, ne znam samo koji je sistem bodovanja, da li proporcionalni ili 12, 10, 8

Svaka čast Klavdiji ali ja ostajem za Evangeliu. Bukvalno ne mogu dočekati večeras, biće baš neizvesno.

Ako bude smor nastup, ugasiće ga skroz iako narod voli pjesmu. Slušao sam neke kratke snimke gdje pjeva i zvučala je super, nije valjda sad odlučila da zakaže.

Evangelia će sigurno da oduševi publiku plesom u onom prelazu jer je pokrenula trend igranja i fino joj ide. Dobra mi je i ona tako da ako bude najbolja i pobijedi, nemam ništa protiv. I Kostas može, a i Barbz je dobra. 😄

Uf, ja sam sada najviše za Kostasa, ali kontam da nema nikakve šanse za pobedu. Ako Klavdia flopne, nejrealnije je da ide Evanđelija, ali meni sa njenom pesmom nikako ne ide.

Samo da prođu solidno da bi opstao festival, što se tiče pobednika svejedno.

Back