Једна од одбијених, опет ми има бар 5 бољих на избору од ње, али могла је умјесто неких упасти чисто ради фазона
Читали нас па рекли Евангелији да убаци сиртаки умјесто електро дијелаPostoji glasina da će pesme biti postavljene na Spotify tek nakon nacionalnog izbora. I da ovo nije finalna verzija pesama što je objavio ERT. Eto, ako još neko čeka kao ja.
Pa to, zato sam i kopao po kontejneru glasina, ne mogu više.E super, taman da prestanem svaki dan ukucavati dvije pjesme s izbora na Spotifyju i onda se nervirati kad vidim da ih nema gore![]()
Kipar je pretplacen na 12 uvek, a etnickih Albanaca ima dosta u zapadnoj Grckoj. Doduse, cini se da Grci imaju pretenzije i prema Italiji, Francuskoj i Spaniji kada je rec o televotingu. Fino je i Kavkaz prolazio.Jeste to hit kod Grka, mada Grci nisu nešto darežljivi prema nama što se tiče poena. Lane dobilo 8 poena. Uvek su im prioritet Kipar i Albanija, pa ostali moraju da pošalju pravo čudo od pesme, ne bi li ih skinuli sa vrha. Isto se desilo i 2012, opet 8 poena, a ove dve zemlje iznad. I Konstrakta je uspela da izvuče 8 od njihove publike. Mariji dali samo 4 poena.
Pa zato što je učesnica bila naša - čitaj: iz SrbijePored Karoline Gočeve mi 2007 dajemo 12 poena predosadnoj Madjarskoj…kakav uticaj madjara, nista čudno za Grčku i Kipar