gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Lepo, ali previše svega. Za 30 sekindi uspeli su da prikažu bele ptice, futurističku facu, sive planine, vatreni vrtlog...

Predugo mi traje ovaj prvi kadar iz daljine, ubija mi emociju tog momenta.

Vokalno super, nadam se da je ostatak odličan, ali nekako imam utisak da će proći ali tipa kao osma, deveta, a ranije sam je vidio u top 5 u pf

Jooooj.

Vizuali kao da ih je pravila Poljska. Previše svega i svačega. Kapiram da je ideja bila da deluje više “epski” i dinamično, ali se ovako gube intimnost i emocija pesme. Kostim i frizura su mi totalni promašaj. Rukavi izgledaju nedovršeno i toliko joj je zategnuta kosa da na momente izgleda ćelavo 😭

Gledao sam juče isječak iz jutarnjeg programa u Grčkoj gdje voditelji žustro raspravljaju o haljini i one 3 slike početne, čak su pričali sa kostimografom i pitali ga da li će, u slučaju lošeg plasmana, smatrati i sebe odgovornim za to 😭😄 baš su zagrijani za takmičenje tamo

S obzirom da drugo polufinale djeluje dosta konkurentnije i jače, ne bi me iznenadilo da bude i NQ

Ok sad vidim da su ove ptice zapravo efekti na ekranu, nisam skapirao preko telefona 😂😭

A iza Karijatida, taman ona jedna koja fali u Grčkoj jer su je Britanci odnijeli u svoj muzej. Tema pjesme i nastupa je rastanak i razdvajanje, eto još simbolike 😄

Bože koliko je ovo prelepo, a tako jednostavno. Ne znam šta mi je lepše.. pesma, ona, kostim ili nastup. Božanstveno stvarno, Klavdia do pobede, navijam iz sveg srca.😍

Hoću. Za nju vala ne žalim ni dinara!
Obožavam pesmu, naučio sam sve reči napamet.
Pre pre predobra! 😍

Rekao bih da se malo opustila u odnosu na NF. Ne bi trebalo da bude problema za finale, ali nekako je ipak ne vidim visoko u finalu.

Back