gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Наступ ме нешто не баца у транс, стварно има превише свачега. Али свеједно обожавам и њу и песму

Klavdijina proba ima ubedljivo najviše pregleda i lajkova od svih ostalih i na Instagramu i na TikToku. Baš mi je drago zbog toga, ljudi konačno prepoznaju kvalitet.🤌

Finale bez problema, ali tamo neko 15, 16. mesto, mislim da je to plafon.
Isto mislim.

Bilo je ovde potencijala za top 10, naročito jer se Grčka pokazala sposobnom u poslednje vreme da izvuče maksimum iz pesama (tri top 11 plasmana u poslednje četiri godine), ali stvarno ne razumem izbore koji su ovde napravljeni. Mislim da su sebi dosta smanjili šanse kod žirija sa ovako ružnom estetikom.

Nema sanse da grcka ispadne treba da se desi da se ova ne pojavi na sceni da ispadne ,

Meni je recimo studijska verzija najež, a uživo mi ni približno ne pronosi takvu emociju. Totalni disbalans između live i studijske verzije, mislim da je to najviše zbog tog nekog njenog hladnog izraza lica.

Meni su skroz fine animacije i estetika nastupa onoliko koliko ih videsmo do sad, sviđa mi se što su malo oživljeni i ti diskretni svemirski i futuristički momenti iz same pesme.
Ali isto mi je problem u njoj kao izvođaču, jelte ne u smislu vokala nego senzibiliteta. Možda je ovako inače u karijeri njen gas da bude svedena veroučiteljica sa naočarama i odaje utisak poslušne snajke koja dobro mesi pite, i to mi je okej da postoje i takvi izvođači, ali mi nije to adekvatno za ovoliku scenu i ovu zapravo epik pesmu. Ne mora naravno i ne treba da se niotkuda pravi na diva ribu ili grčku boginju, ali fali mi drugačija, angažovanija, dramatičnija, otvorenija energija i prisustvo, ovde mi nekako najviše ona sama introvertira i zatvara pesmu.

No, želim joj top 10 ako uspe, a top 15 je valjda, nadam se, siguran.

Meni sve miriše na sličan scenario kao sa Zari :/ žiri patos, publika dovoljno za na korak od top 10 u sveukupnom plasmanu

Obožavam ovu pjesmu, ona ima stvarno glaščinu, a ove naočale joj očito zaštitni znak ili nešto, ne skida ih, a baš me zanima kako bi bez njih izgledala xD

Slažem se sa većinom komentara, da je top 10 vjerojatno teško dostižan što je šteta jer pjesma mi je odlična, i u ovako slaboj godini još je i više cijenim 🙏

Nije mi u vrhu ali, nakon određenog vremena, počela je da mi se dopada pesma a njen glas mi je od početka bio odličan.

Za početak, nadam se finalu 🙏

Back