gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

• Lost my way - dosadno
  • Sirens - bas melfest filer, retko slab drop
  • Vále - u isto vreme generico i messy. Zabavno svidja mi se !! Etno deo me vozi. Prva koju sam odslusala do kraja
  • Unhurt me - mega dosadno. Radio S melodija
  • Odyssey - ju ovaj tehno nisam ocekivala. Moj favorit za sad, jedva cekam nastup !!
  • Free love - smara me ovaj fazon jako
  • Elevator - skroz sam se iskljucila
  • Paradeisos - cula sam ovu pesmu 500 miliona puta ne moram bas opet
  • High road - ne
  • Play it - ovo mi je top. Na prvu najevrovizastije, saljite bre ovo !!
  • Asteromata - lepo. Nisam ocekivala da ce me drzati do kraja da poslusam
  • Gi mou - opet ista pesma 500 miliona puta samo jos losija. Ovo bi prepevao tipa jovan perisic il tako neko
1. Odiseja
2. Play it
3. Asteromata
4. Vale

Braco grci saljite play it i zavrsavajte !!

Odiseja definitivno, po meni bez konkurencije. Klavdia dobra, al već sam zaboravio kako ide. Slažem se sa Andromache poređenjem.

Kakav refren, kakva emocija, kakav instrumental, wow najezio sam se. Kakva grmilica!

Jao ne znam za ovo NF, sve mi je ni tamo ni 'vamo. 😭 Dosta solidnih pesama sa dobrim momentima ali sve nekako polovicno, nijedna mi nije kompletan paket. :(

Bas sam odusevljen izborom, Grci nisu razocarali. Cak i ovi nazovi fileri kao Lost my Way, Sirens, High Road su mi strava, slusao bih to u slobodno vreme.

Najzanimljivi za sada Vale, Odyssey, Play it, Gi mou i naravno Asteromata :love:

I da, imaju puno talentovanih autora, produkcija i aranzmani pesama su za balkanske pojmove fenomenalni. Definitivno treba da ostave NF i narednih godina!

Ok izbor, većina pesama je solidna, ali očekivao sam više bopova.
Lost my way - Poprilično lepa pesmica, na prvu mi je prijala i to baš, ali ne vidim potencijal za konkurentan nastup, nažalost.
Sirens - Ovo mi je samo ok, očekivao sam jači razvoj, dinamički preslabo.
Vále - Bukvalno grčka Elvana, biće da najveća imena uglavnom najviše razočaraju. Tradicionalni elementi pred kraj mi nekako štrče, ne uklapaju se ni u strofe, niti u refren.
Unhurt me - Prijatno, ali zaista nimalo pamtljivo niti upečatljivo.
Odyssey - Ovo bi možda scenski moglo najefektnije da izgleda, ali pesma kao pesma mi nije nešto, najiskrenije.
Free love - Solidno, očekivao sam jači refren, ali pop rok uvek može. Vuče malo na Kid Roka.
Elevator - Ok, kao i svaka treća radijska pesmica. Ne smeta, ali bez promila šanse.
Παράδεισος - Ovo onaj iz 2005 za Kipar? Volim tradicionalan zvuk, ali ovo mi je previše sirovo.
High road - Dobro je, ali ne ostavlja specijalan utisak.
Play it! - Solidan bopić, definitivno zvuči najviše evrovizijski. Po mom mišljenju, pojela Evanđeliju.

Αστερομάτα - Muzički gledano, definitivno najkvalitetnija pesma, ali se iskreno nadam da su nešto naučili iz flopa Oniro mou.
Γη μου
- Ovo mi se sviđa, poslednji minut baš kida.

Što se mene tiče, Klavdia, Kostas ili Xannova Xan.

Odyssey je na prvu zanimljiva ali zavisiće od nastupa.
Vale nije loše, mada ne znam zašto je Evangelia odabrala ovaj fazon kada su joj sve ostale pesme 10 puta bolje od ove.

Moj apsolutno favorit je Asteromáta. Prelep instrumental i cela pesma na grčkom jeziku :love:

Pa Jevanđeliju je neko savetovao da odustane od svog zvuka jer je ovo što su joj uvalili nešto što dobro prolazi na ESC. 🤡 Blam.

Back