gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

I Oniro Mou i Andromache bi po televotingu prošle u finale uprkos slabim nastupima, tako da Klavdia ne bi bila loš izbor u tvt only polufinalu.
И обе би заслужено биле у финалу!!!

Андромахи се јесте ске*ала вокално али опет је заслужила финале бар више од Азера који је имао Н У Л А бодова од публике

Јана је исто била слабашна али опет је сама пјесма била довољна за финале

Деми поготово, једино што је било лијепо у вези са њеним учешћем је она, све остало прелоше

Eno fanice sa Tvitera već ovlažile na Jevanđeliju i predstavljaju njenu pesmu kao neki masterpiece. Totalno ista priča kao sa Elvanom. Samo ne znam da li se zaista toliko lože na ovaj navijački zvuk iz 2014. ili jednostavno navijaju za ime bez obzira na pesmu.

Opaa Grci se vratili sebi, vratili se najlepšoj i najdivnijoj muzici na svetu. Moram još bolje poslušati pesme, ali muškarci dominiraju. To je to, to je ta Grčka! 🇬🇷 Živela Olimpija, živeo Helenizam, antika i vrhovni Bog Zevs! Go Helena, Go Greece, go Hellas, go Elada! ❤️

Paparizou admitted that Greek music had been something of an acquired taste for her, and that the name "Antique" was probably a reflection of her childhood impression of it being something rather distant and old-fashioned; something that she only really associated with her summer holidays in Greece.

🥲

Boginja mora da se pojavi na izboru ove godine, kao jedini grčki pobednik do sada, žena je i dalje na tronu!

Ostala mi još Evangelia, koja mi je najmanje interesantna, ali dobar i raznovrsan izbor. Pesme mi se manje ili više sve dopadaju. Na moje iznenađenje, najviše Odyssey iako je smućkano sve i svašta. Dobra Klavdia, sviđa mi se i duet na grčkom.

Paparizou admitted that Greek music had been something of an acquired taste for her, and that the name "Antique" was probably a reflection of her childhood impression of it being something rather distant and old-fashioned; something that she only really associated with her summer holidays in Greece.

🥲
Koja izmišljotina…

Back