gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

To su mi 2 najbolje pjesme ove godine, tako da, ne bih ni ja, ali ionako će cijela Evropa Švedskoj 12 da daje, možemo mi Klavdiji

Nadam se da neće proći kao Rak Bishvilo. Malo me sa cvikama asocira na Moran Mazor.

Klavdia je siguran finalista i taj deo me ne brine, međutim ne znam šta da mislim o Fokasu Evangelinosu i o njegovim idejama za nastup. Meni je Amanda Tenfjord bila apsolutni favorit 2022, ali najava koncepta pa i sam nastup su bili previše u simbolici, koju ja nisam baš do kraja skontao, tj. nisam baš totalno osetio to što je on želeo da prenese.

Naravno, sve je bolje od onog NF 'nastupa' koji se ne računa, ali je dobar primer kako totalno nemaštovito zamišljen scenski prikaz može da otupi jako dobru pesmu. Nadam se da će ispasti dobro.

Kaže Fokas da, ako smo se naježili na njeno pjevanje i glas, tek ćemo na vizuelni dio.

Fokus će uglavnom biti samo na njoj ali biće jedan dio koji će nas 'naježiti i rasplakati', i biće neki generalni motivi sastanaka/rastanaka, ne konkretno samo napuštanje domovine zbog rata.

Ajde da vidimo i to

Back