gr Grčka 2025: Klavdia - Asteromáta

Uh, istresirao sam se dobro, ali sam negde u dubini znao da mora proci. 💜

Sto se tice nastupa - okej je, ali mislim da je ova pesma zasluzila i mogla imati bolji nastup, ali sad sta je tu je.

Čim sam video onaj bezidejni NF nastup, delovalo mi je da ne znaju šta rade niti da imaju bilo kakvu ideju. Grci ili pogode ili skroz fejluju nastupe.

Pesma nije skroz po mom ukusu, ali mozda bi mogla da mi udje u uho nakon par slusanja. Na kraju nisam sumnjao da ce ona biti finalista.

Prelepo je otpevala. Nastup mi isti kao naš, bezveze, ali ipak kad imaš pesmu možeš proći. Treslo me pred kraj proglašenja kao da sam Grk 😆

Vidim na Tiktoku Grci i Jermenci provlače priču o genocidu, tumače pesmu, podržavaju se međusobno. Po motivima nastupa i spotu, ima naznaka ali nisam siguran da su se izjasnili skroz o čemu je pesma.

Ма браво звездице наша, била си одлична. Умало да ме срчка стрефи код проглашења тог задњег финалисте.

Meni je ovaj nastup bio jedan od najlepsih, bas sam se pozitivno iznenadio iako me ranije nesto nije radila ova pesma, ukupan dozivljaj od juce je da je ovo prelepo.
Sigurno cu poslati neki glas u finalu za Grcku 🤗

Vidim na Tiktoku Grci i Jermenci provlače priču o genocidu, tumače pesmu, podržavaju se međusobno. Po motivima nastupa i spotu, ima naznaka ali nisam siguran da su se izjasnili skroz o čemu je pesma.
Па званично није о томе 😄 али свакако се да учитати

Bila je dobra, meni malo dosadna, al' ajd. Zasluženo finale svakako, mada sam stvarno kako se bližio kraj proglašenja sve više mislio "pa neće valjda ipak Yianna Terzi scenarij"

A dobro, ista situacija kao i sa Poljskom, naložila se dijaspora maksimalno.

Isto 😩

Mada ajde, i njima se desio potop 2023. nakon 2 top 10 rezultata i 3 finala, pa su poslali Marinu i Klavdiju. Ima nade 😄

Sve fino, odmereno, baš kako treba za ovu pesmu. Kad sam video stenu, setih se i naše Teye :D

Nadam se da će uspeti da zakači levu stranu tabele.

Asteromata ubedljivo najgledanija iz drugog polufinala. 1,7 miliona pregleda na Jutjubu. Iz prvog samo Poljska, Estonija i Švedska imaju više pregleda. Manifestujem top 5, red bi bio da je žiri maksimalno nagradi, a od publike će sigurno biti više od 120 poena. 😍

Back