• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Ma smorila je većinu koja ga prati već par meseci. Ali opet zaboravljate da će većina casualaca ovo videti jednom ili dva puta.

Athena 2027

stan-twitter-yaaas-excited-happy-gagged-gif-6352347570654210984.gif

Vidim da padaju kvote uveliko i na kladionicama. Sad me baš zanima šta su smislili. :D

Ja sam i dalje mišljenja da će njega na kraju žiri da košta pobede. Ne znam zaista. Enigma mi je gde može zavrsiti. Uostalom svako hajpuje svog favorita pa ga uzdižu malo. Glavnu reč će imati narod i žiri pa neka najbolji pobedi

Ma naravno, čekam da vidim nastup, djeluje kao da ima bukvalno svega u nastupu pa će to nekome biti vrh a nekome ott.

A bio bi stvarno smor da npr. bude odmah drugi na tvt i izgubi zbog žirija

Ne znam kako može od onako neubedljivog isečka do brutalnog nastupa, ali ajde da vidimo sutra.

Ne mogu da se otmem utisku da je pesma bezvezna (i sam nastup) i da prihvatim da je ovo i dalje jedan od glavnih favortita. 😆
Ne deluje mi ni da on može da izdominira na teleglasanju poput pandama Espresso macchiatto, Rim tim tagi dim i Cha cha cha, a kod žirija izvesno neće baš lepo proći.

Ali pošto je on ovako simpatičan, voli Srbiju, dolazio je ovde, pevao Molitvu, iz prijateljske je zemlje, OK je da ga podržimo i glasamo tako da neću da ga hejtujem. 😃

Ne sviđa mi se ova pjesma nikako, ali bilo bi osvježenje da telebait uspije da pobijedi i neka balkanska država osvoji.

Back