gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Parea mi je Zarri 2.0, tako da volio bih da Evangelia pobijedi 😁
Meni bi pre Ferto bio novi Zarri, s obzirom na neobičnu i neuobičajenu kombinaciju ritma, melodije i instrumenata. Parea mi deluje mnogo svedenije, Evangeliju bih pre mogao da smatram grčkom Dojom Cat, i ona je malo treper, malo peva, i pokušala je više različitih muzičkih stilova, ali svaka stvar joj je muzički prilično svedena

Bukvalno, sta god da izaberu, nece mi biti u Top 10. Mozda tamo najvise oko 15.-16. mesta. Jedina pesma koja mi se dopada nije u finalu. Ovo ostalo je manje-vise slabasno.

Je l moze neko da mi objasni sistem veceri, sad sam se ukljucio? Naravno u kratkim crtama, kakvi su ovo intervjui

Je l moze neko da mi objasni sistem veceri, sad sam se ukljucio? Naravno u kratkim crtama, kakvi su ovo intervjui
Pa kao stand up komedija..Nis posebno Katerina Vrana je komicarka pa vrv zbog toga sve kao , taj trip

Ljudi, malo pre sam u drugoj temi napisao kako ne volim joke act, i kako nisam navijao ni za Kariju, niti sad na nasem izboru gotivim Pelina i Eegora, al ja sam od ove srece Akilosa na kraju nastupa pustio suzu, nekako ta zelja se jako vidi, i koliko on voli sto je tu…
I naravno da pomaze ova pevacka deonica da mi se vise svidi

Nekako mi je Zaf više za neku Balkanijadu, mislim da to neće dobro proći na ESC dok će Ferto da razumeju i deca, u stvari Fertu i ne treba da bude razumljiv da bi bio prihvatljiv. Zaf bolji nastup ali ja bi ipak slao Akilasa i pod obavezno da menja stage.

Mogli su lagano da ni ne prave ovo finale... Ferto..nema tu nista ni priblizno, ni da za**di... Evangelija pesma ok, zamisao, ali zena bez harizme tako da je i ona otpala u startu.

Meni se sviđaju svo troje, tako da mi je svejedno ko pobeđuje, mada verovatno Akylas.
Super mi je i ta Stefi, mada svakako ima prostora da se vrati sa nečim još boljim.

A ova Rosana promašila državu, nisam je očekivala u finalu, mada pretpostavljam da je prošla na dobro izvođenje.

Back