Šta je ovo danas šta god poslušam?!
Ovo kao da je neko pravio sprdnju na Evroviziju, pa izmešao sve što može da stane u pesmu, a da liči na tako nešto!
Ali moram da priznam da nisam trepnuo dok je trajala pesma i privukao me je da ga ponovo pustim. Sve u svemu, izgleda da su postigli željeni efekat, ali nastup mora da bude mnogo bolji!
Sad kad gledam spot i čitam titlove, mislim se dobro će proći Akylas, vala. Samo što neko reče, treba da drastično poboljša nastup.
Inače, goreće klubovi po Grčkoj uz ovo, pogotovo ako ostvari dobar uspeh u maju.
Nadam se da je ovo neko predskazanje. Grci sa drugoplasiranom iz finala krenuli sa komerc dnb-om. Evo i ovde Akylas nešto sitno i (pre)stidljivo ubacio. Nemo ga je isto imao.
Tako da se naaadam da će ga neko u budućnosti slati!?! Ne kao filer, već ono - večinski sa nekim mix elementima...
Nemanja imas li ti iz ove decenije neki nastup ili bar pesmu da pohvalis ili si ostao zaglavljen u 2000tim? Neverovatno mi je da su ti svi komentari negativni. Neko bi mislio da su pobednicka pesma i nastup Helene P iz 2005. neko uzviseno savrsenstvo a ne brza pesma grckog melosa sa ok koreografijom?
Kako takva kraljica dolazi na MF sa ovom generikom?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.