gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Super je spot, tačno ovu estetiku može preneti na scenu i biće vrh.

Šta je ovo danas šta god poslušam?! :LOL:
Ovo kao da je neko pravio sprdnju na Evroviziju, pa izmešao sve što može da stane u pesmu, a da liči na tako nešto! :D

Ali moram da priznam da nisam trepnuo dok je trajala pesma i privukao me je da ga ponovo pustim. 😂 Sve u svemu, izgleda da su postigli željeni efekat, ali nastup mora da bude mnogo bolji!

Baš me zanima kako će vokalno ovo da izvede. Mnogo tešku pesmu je izabrao

Attachments

• Screenshot_20260330_145435_YouTube.webp
    Screenshot_20260330_145435_YouTube.webp
    65.7 KB · Views: 32
Sad kad gledam spot i čitam titlove, mislim se dobro će proći Akylas, vala. Samo što neko reče, treba da drastično poboljša nastup.
Inače, goreće klubovi po Grčkoj uz ovo, pogotovo ako ostvari dobar uspeh u maju.

Nadam se da je ovo neko predskazanje. Grci sa drugoplasiranom iz finala krenuli sa komerc dnb-om. Evo i ovde Akylas nešto sitno i (pre)stidljivo ubacio. Nemo ga je isto imao.
Tako da se naaadam da će ga neko u budućnosti slati!?! Ne kao filer, već ono - večinski sa nekim mix elementima...

Akylas na predevrovizijskom koncertu u Bukureštu

Nemanja imas li ti iz ove decenije neki nastup ili bar pesmu da pohvalis ili si ostao zaglavljen u 2000tim? Neverovatno mi je da su ti svi komentari negativni. Neko bi mislio da su pobednicka pesma i nastup Helene P iz 2005. neko uzviseno savrsenstvo a ne brza pesma grckog melosa sa ok koreografijom?
Kako takva kraljica dolazi na MF sa ovom generikom?

Back