• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Definitivno prešareno i prenatrpano za moj ukus, ali nisam očekivao ništa drugo lol. Nešto mi ne deluje najsjajnije u isečku, videćemo ostatak.

ne znam sta su ljudi ocekivali od ovog nastupa, meni je ovo ok. Mozda su stvarno animacije prenapadne ali u poredjenju sa krsem na grckom NF mnogo bolje. Svakako je lik pobedio na osnovu pesme i harizme a ne na osnovu kriminalne produkcije ERTa i koncepta nastupa

Meni je kul što je atak na oči, samo mi fali da on ima više energije.

Meni fali još više kiča a da ona deonica kada se obraća mami bude sušta suportnost. To je i poenta pesme.

Od početka nisam lud za ovom pesmom i celim konceptom tako da mi je isečak samo ok, biće zabavno i to je to. Za pobedu svakako nije

Nije proba nešto oduševila, ali ne bi me iznenadilo da ovo sklopom okolnosti stvarno završi na drugom mjestu.

Last edited:
Užasno loš nastup, prazno i loše otpjevano. Grk ako uđe u top 10 može biti sretan.

I dalje ne vidim šta je ovde toliko promašeno, zvuči ok, autfit očekivan i u skladu sa estetikom. Pesma ne može da se odvoji od nastupa jer se međusobno nose, kome se ne dopada - razumljivo.

Ako je nekome dosadilo i to je ok, svakako ostavlja jak prvi utisak i to je bitno za utorak.

Ma on i da ceo nastup sam šetka u jednom kadru pokupiće više simpatija od bilo koga ko izvodi akrobacije i ima ekstra stejdžing. Naprosto njegova harizma je zarazna od trenutka kada ga vidiš i to nosi celu stvar.

Baš sad gledam rekapitulaciju svuh nastupa i njegov mi baš deluje prazno, iako ima svega. I melodijski mi je nakako siromašan. Ne znam. Mada takav mi je osećaj sa grčkom pesmom cele sezone, čas mi je super, čas ni tamo ni ovamo

Back