bunanubs
Ekspert
Turkovizija je isto prslaMa nema šanse da intervizija preživi, isto kao amerovizija. Bez tradicije takav tip takmičenja osuđen je na propast koliko god para uložili Putin i ekipa.
Turkovizija je isto prslaMa nema šanse da intervizija preživi, isto kao amerovizija. Bez tradicije takav tip takmičenja osuđen je na propast koliko god para uložili Putin i ekipa.
Sto bi neko ko je fan ESC i ceka festival mesecima isao u wc tokom trajanja bilo koje pesme pa makar bila i najgoraMožemo da biramo da li ćemo u toku 2. dijela 2. polufinala na piš pauzu za vrijeme Srbije ili Gruzije…HVALA LJUDIIII
View attachment 31481
Zato što imam fiziološke potrebe?Sto bi neko ko je fan ESC i ceka festival mesecima isao u wc tokom trajanja bilo koje pesme pa makar bila i najgora![]()
Kod mene je obrnuto. Imam utisak da se u strofama davi, bori za vazduh (metaforicki) i kao da jedva ceka da dodje do refrena, da ispliva na povrsinu, dodje do vazduha i do olaksanja; i tada zapeva. Jeste ovako nekako haoticno, ali opet mi je koliko toliko povezano, pa mi nije tako strasno. Generalno mi se dopada i to mi je iznenadjenje. A posto mi se dopada, za Gruziju vazi ono pravilo kod mene. Ko mi se dopadne, finala videti nece. Tako je bilo prethodnih godina.Nije mi dobro koliko je prvi minut pesme fenomenalan, preinteresantan i onda sve padne u vodu kada krene refren.![]()