nl Holandija 2022: S10 - De Diepte

Meni je De Diepte u top 15 ove godine, znači nije mi wow al ono kao kul mi je skroz, ali za početak mi je bolja pesma od Hold Me Closer i Die Together 😁

Meni ovo fantastično i još ne znam jesu li mi ona, Stefan ili Konstrakta #1 za ovu godinu

Ima više pjesama (kako odabranih za ESC, tako i onih koje su ostale na nacionalnim izborima) koje su me ove godine dotakle, ali mislim da mi nijedna pjesma nije napravila ono što mi De diepte napravi svakim novim slušanjem. Zaista nisam mislio da je moguće da pjesma čiji tekst uopće ne razumijem i koju sam poslušao stotinu puta može izazvati toliko emocija svaki put iznova. Stvarno se nadam da može visoko i u nekim svojim možda krajnje ludim maštanjima želim da se ovo bori za trofej u Torinu. Hvala Nizozemskoj i ovoj djevojci na takvoj predivnosti.

Slažem se sa obojicom.
Obožavam ovu pjesmu i iako inače nisam za to da pobijedi neko ko je skoro pobijedio, baš bih se obradovao da Amsterdam bude domaćin sledeće godine zbog pobjede S10.
😋 😜 I ja, da odem u Amsterdam i obiđem Nizozemsku, za 2020. sam morao vratiti avio kartu..

Btw, je l’ netko skontao spot? Prvo je ona na motoru s likom broj 1, pa joj onda lik broj 2 pravi tetovažu i čeka s motorom ispod prozora, a na kraju je lik broj 2 na motoru s likom broj 1. Obojica su je muvali i sjebali i na kraju se smuvali međusobno? 😅 ne kontam bogumi

3C30F866-42F5-408F-BA92-8A8F44482382.gif

Btw, je l’ netko skontao spot? Prvo je ona na motoru s likom broj 1, pa joj onda lik broj 2 pravi tetovažu i čeka s motorom ispod prozora, a na kraju je lik broj 2 na motoru s likom broj 1. Obojica su je muvali i sjebali i na kraju se smuvali međusobno? 😅 ne kontam bogumi

View attachment 799
I meni se sve malo zbunjujuće, ali sam skontala da je poginuo na motoru sa nekim?:cry:

Back