nl Holandija 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight

Jeste lepa pesma, ali ja sam ipak očekivao pesmetinu. Ovo je toliko nekonkurentno da ne znam koje čudo treba da se desi da izbegnu poslednje mesto u polufinalu

Jako lepa pesma. Sa odgovarajucim nastupom idu u finale - treba da bude intimate.

Fina pesma. Kao i obično nešto kulturno i sadržajno od Holandije.

To na stranu, prvi utisak mi je da je ovo siguran NQ u prvom polufinalu, međutim su se čudnije stvari dešavale na Evroviziji i biće jedina pesma ovog žanra u prvom polufinalu.

Ovo mi baš leži, danas sam je par puta pustio na repeat. U top 5 mi je trenutno, no i dalje imam utisak da će se izgubiti u konkurenciji prvog polufinala.

Sve mi je bolja pesma. S10 mi je bila #1, znači Holandija servira takav ukus poslednjih godina. Izuzeti 2020. i 2021. 💀

Svakim novim slusanjem sve vise volim ovu pesmu :love: . Mislim da ce vise ljudi poceti da voli ovu pesmu tek kad cujemo prvo live izvodjenje.

Takođe, suvereno drugo mesto kod mene. Ipak se pribojavam krajnjeg ishoda, mislim da su im šanse za finale male (daj Bože da grešim).

Popeli su mi se na 4. mesto. Predivna, predivna pesma.

Ova pesma je razlog zasto je ziri potreban i u polufinalu. Ronela bi ladno sa onim haosom od nastupa prosla lani.

Inače volim pjesme kroz koje se prepričava neka životna priča, ali ovo mi je malo dosadnjikavo dok opet istovremeno i lijepo, nekako mi je previše flat, ustvari najviše me je dirnuo sam kraj sa ''goodbye old life''.
Nikako ne želim da ih otpišem za finale, ali definitivno će stejdžing presuditi, ako scena bude onako dirljiva i intimna kao npr. 2014-e kod onog dua možda im i upali... Ovako trenutno mi se ipak čini da se neće provući jer će ih pojesti brže pjesme sa upečatljivijim performansima i da će ovaj put odmoriti od finala nakon 8 godina, no možda nas sve ostave bez daha razlikujući se od ostalih, vidjećemo.
Pri tom, Trintje sa ''Walk alone'' je uništila svaku šansu onim nekvalitetno upakovanim nastupom, šteta jer je pjesma sama po sebi bila divna, ostade im rezultatska rupa u deceniji kada su dominirali! :sneaky:

Ovo je baš naraslo na meni, nije mi leglo na prvo slušanje, a sad već mi se baš sviđa. Izgleda da mi ulazi u top 10.

Back