nl Holandija 2025: Claude - C'est La Vie

Pesma je procurela i moze vec da se cuje, objavio je holandski Telegraf. Ne znam da li je po pravilima foruma da okacim link?

Dobra je, ali nije pobednicka

Avotros i sam izvođač su potvrdili da je leak prava pesma.

Pesma je solidna, nema šta, Holandija uvek šalje kvalitet, ali nije pobednička i nije ni prići Joostu. Biće mi visoko svakako, pošto je konkurencija…takva kakva jeste 💀

Bravo za moju FSC bebu, iako sam navikao na njega u nekom malo drugacijem izdanju, zelim mu puno uspeha na ESC. 😍
Meni ce sigurno biti jedan od favorita, ali to malo i iz subjektivnog razloga. Vise bih voleo da je otpevao mesano holandski-francuski, kako to inace radi, jer se ta dva jezika bas fino kombinuju u pesmama.
Ovaj ples iz spota, obecava dobar nastup na ESC sceni 🤭

Holandija odlican prelepa boja glasa i emocija .

Pa malo je bejsik, jbg, ali iskreno, posle toliko pesama koje se trude da po svako cenu budu drugačije, ovo je nekako došlo kao dašak svežeg vazduha. Što kaže Petar, generika će spasiti ovu godinu.

Sviđa mi se njegov glas, očekujem neku sredinu tabele za ovu pesmu ako bude zvučao dobro uživo.

Lepo mi je da poslušam, mada nekako na prvu ne registrujem kao kandidata za pobedu. Moguće da će uživo utisak biti jači.

I dalje navijam da u skorije vreme čujemo dobar pop na holandskom (posebno ženski). Meni se takva kombinacija baš dopada, jer zvuk nekako neutrališe bizaran izgovor (kao kod finskog).

Solidna pjesma, vjerojatno mi je u gornjoj polovici dosad odabranih, ali mi je baš teško u 2025. godini ozbiljno doživjeti pjesme koje u tekstu imaju "la la la"

Bice ovo visoko na kraju, poprilicno sam siguran. Ziri ce ga podrzati, a mislim i publika donekle (manje nego ziri ali i tu ocekujem solidan broj bodova, dovoljno je catchy). Plus imajuci u vidu otuznu konkurenciju ove godine, mislim da je Top 10 izvestan

Mnogo mi se sviđa ova pesma. Bravo Holandija! Ovo je ubedljivo najbolje od svih izabranih do sada. Konačno pesma a ne jeftini performansi.:love:

Nesto mi je ovo copy/paste nekih tudjih pesama i dosadnjikavo

Nista mi je ovo

Meni je ovo veoma lepo. Očekivao sam neki malo brži i malo zarazniji ritam, ali ovo mi daje neki divan i setni retro vajb na neke ESC-ove s kraja dvehiljaditih. Za sada u top 5 kod mene bez dileme.

Nakon trećeg slušanja mogu da kažem da je lepa numera a i on deluje kvalitetan izvodjac evo gledam klip od Avrotrosa kako je nastala pesma

Na prvo slušanje mi nije bila interesantna

Back