nl Holandija 2025: Claude - C'est La Vie

Bilo bi zasluženo, na stranu što je meni pesma omiljena ove sezone, ali kada pričamo o tom komercijalnom momentu, ova pesma je najkompletnija u tom smislu, mnogo više od overhajpovane Austrije, bledunjave Francuske, pa čak i Švedske, za koju ne mogu da zamislim da bi se u većoj meri zavrtela u Evropi.

Ovo je definitivno najkomercijalnija pesma ove godine, meni samo smeta sto zvuci kao AI verzija Stromae.

Uzdam se u to da je ovo samo proba i da će se poboljšati. Stvarno nedopustivo slab vokalni nastup. 😵‍💫

Pesma mi je jedna od par favorita, ali ovde je sve promašaj, od njegovog kostima do ove koreografije tj cele ideje za nastup (makar ovo malo što smo videli) 😕

Jao ove violine me raznose, toliko krindz.

Pa kako je krenulo Princ ispade najbolji vokal ove godine!

Belgija i Nizozemska su, osim što su susjedi, i sestrice po tome kako od ESC pjesama s potencijalom napraviti potencijalni NQ. Dosadna mi je ta priča Majo

Uff. Vokali su klimavi i nastup izgleda nekako lenjo, smotano i neuvežbano. Znam da je samo proba, ali koreografija je hot mess. Instrumentalisti su potpuno suvišni, tako nezgrapno izgledaju u ovako krupnim kadrovima. Takođe, gde su vizuali?

Daje mi vajb Mustija od prošle godine 😭

Nastup je takođe vrlo random, moglo se napraviti nešto mnogo efektnije sa tom tematikom, tipa Nemačke 2018. Ovo sve skupa mi je jedno veliko NE. Očajan sam kada ovako upropaste predobru pesmu sa odličnim potencijalom za dobar plasman.

Au kakav vokalni raspad uživo, a ja očekivao da ga žiri napuni poenima. Nastup isto ništa posebno.

Pa jedan od dokaza kad tako izaberu random a generalno cujemo samo snimljenje verzije da se desi razocaranje... glas stvarno diskutabilan..scena pih.

Meni ovo možda najgore dosad, a volim pjesmu.

Nije dobar vokalno, a i facijalne ekspresije su mi čudne. Ništa od dobrog plasmana

Pa da, ako bude ovakav live, definitivno može da se oprosti od top 5, možda čak i 10.

Sad sam vidio isječak i draže bi mi bilo da nisam

Šta je ovo alo

Back