nl Holandija 2025: Claude - C'est La Vie

Ali @Djole89 i ja koji smo juče pričali o potencijalnoj pobjedi

Mr Rogers Clown GIF

Bolje da je zadržao i onu jednostavnu koreografiju sa plesačima kao na prvom lajv izvođenju. Ovo mi iz isečka ne deluje dobro i tu ne mislim na vokal (koji mislim da ipak štedi ili se nadam barem da je tako) nego na komplet vizuelni nastup. Šteta ako ispadne kojim slučajem, a ne sećam se kad mi se holandska pesma baš ovoliko sviđala. :(

Sama pesma kao pesma je odisala nekakvim prosekom i neinovativnošću na prvo slušanje. Nastup isto negde na tom nivou, u krajnjoj liniji korektan. Mislim da su ipak očekivanja ovde bila isuviše velika.

Obukao pidžamu na sebe i pjeva kao ja pod tušem, čovječe uozbilji se

Pjesma mi je ništa posebno kao i 80% ovogodišnjih, ali opet u gornjoj mi je polovici i ima daleko većih krševa, pa bi bilo šteta da ne iskoristi lošu godinu za neki fin plasman, vidim da je 5. na kladionici, prošle godine ne bi bio ni u top 15, ako usere sad ovo onda stvarno svaka čast majstore, ali valjda će se barem vokalno popravit

Аууу које разочарање. Катастрофа у сваком погледу. Од кандидата за топ 5 до скоро па сигурног NQ у свега пар минута. Бсш баш лоше

Taman počela da mi se dopada pesma i vidim ovaj isečak i ipak ništa. 💀

Ali Holandija što je u top 2 za prolaz, ako uspe da ispadne biće možda i najveća greška kladionica u poslednjih par godina.

Ма вјерујем да ће се провући ипак, само са ниже позиције. Осим ако вокално буде још горе него на проби, тако би се укопао

Još sam pod utiskom onog očajnog snimka sa probe, kakva šteta. Uopšte ne verujem u bilo kakav uspeh sada ali valjda neće biti toliki biser da bude flop decenije. 💀

Papaoutai ples iz spota je baš simpa, a na probi je samo krindž. Ajde pevanje možda popravi, ali ceo koncept je pogrešan, a samo je trebalo preneti vajb iz spota.

Ne znam. Nemam neku zamerku na vokal. Jedina zamerka mi je na boje. Vise bi mi odgovaralo za ovakvu pesmu, nesto veselije. Violine mi ne smetaju i ostavio bih. Umesto ova dva igraca bih ubacio "decaka" (po pravilima ne mladjeg od 16 godina), slicno kao na spotu.
Meni je ovo i dalje u TOP 5.

Zasto on ovako lose zvuci 🥶

Holandija ocigledno cesto omane u proceni vokalnih sposobnosti predstavnika kad je rec o pevanju uzivo, isto im se desilo i 2023. npr

Pa zna da peva, pevao je vise puta uzivo pesmu i dobro je zvucalo. Ne znam sta mu je sad da otpeva ovako, ali nadam se da ce ispeglati to za utorak.

Mislim da samo treba da izbaci pokrete dok pjeva jer očito ne može da radi oboje istovremeno i to je okej.
Nije svako Princa da može da pjeva besprjekorno dok ga vuku za noge 💥

AVROTROS je organizovao prezentaciju Kloda u Bazelu. Na bini su mu se pridružili predstavnici Austrije i Belgije.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

RZK09044.webp
RZK09200.webp
RZK09188.webp
RZK09238.webp

Pesma mi je definitivno među boljima od samog početka i, na konto nje, finale ne bi smelo da se dovodi u pitanje. Probe, s druge strane, ne obećavaju ali sačekaću da vidim sve pre konačnog utiska.

Back