hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ja iskreno posto pratim ESC uzivo sa roditeljima, ne znam kako cu se osecati dok bude isla ova pesma, lako mi je bilo tokom Dore jer sam pratio sam, ovako kad je ESC... 🤣🤣🤣

A mozda se i opustim nakon nekoliko preslusavanja, pa me bude bilo bas briga za to.

• Wow
Reactions: Mrm
Ja iskreno posto pratim ESC uzivo sa roditeljima, ne znam kako cu se osecati dok bude isla ova pesma, lako mi je bilo tokom Dore jer sam pratio sam, ovako kad je ESC... 🤣🤣🤣

A mozda se i opustim nakon nekoliko preslusavanja, pa me bude bilo bas briga za to.
Ma opušteno,čoveče pa golo ljudsko telo jeste jedno umetničko delo,paa budi realan svi smo se mi rodili goli,znaci ako nesto pocnu da tii...odmah im kazi: "Hajdee sta mi tu glumite neke konzervativce,aa čekaj vi ste se kao rodili obučeni,ili goli??" Tada nije bilo sramota,a sada kao za ovo jestee,maa jestee,da daa..?? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

E, lako je kad si sam tad mozes i da se smejes ko magarac i da sta sve ne. Ovako ne mozes cak ni da se deres dok traje objava finalista jer prema mom tati "komsije ce da zovu policiju".

• Wow
Danas sam sanjao da sam išao na ESC. Iz nekog razloga ESC je bio u Bosni, vozio sam se taksijem, svuda okolo snijeg, zaustavili me na granici, koja je doslovno kao neka velika željezna ograda koja se onda otvori i propuste te nakon šta te pregledaju. Znači kao da idem u neki ruski gulag i onda se voziš još 5 minuta i dođeš do velikog skladišta i kraj toga je modna pista i na toj pisti izvođači imaju nastupe. Kraj modne piste su plastične stolice na kojima izvođači sjede i čekaju svoj red da nastupe. Svi su tamo osim Leta 3, njih naravno nema nigdje. Dođe red na njih, a njih i dalje nema, razglednica njihova se počela prikazivat na velikom ekranu, mene uhvatila panika, kad ono počne mi zvonit mobitel, zove me Mrle.
JA: Gdje ste vi????
MRLE: Zapeli smo na granici
JA: Pa kad će te doći?
MRLE: Pa najkasnije za 19 sati
JA: A najranije?
MRLE: Za 15 minuta
JA: Dobro, reći ću im da će te kasnit pa neka vas stave da nastupate zadnji
MRLE: Dobro, a gdje treba doći? Gdje je to?
JA: Ma samo vozi ravno dok ne dođeš do velikog skladišta
MRLE: Ok, bok

Taman završi razglednica kad evo njih sa traktorom dolaze, lik me zvao samo da me sprda, sve je tako bilo zamišljeno, publika u transu. Probudim se(bilo je 4 ujutro) i počnem se smijat 😆, koji bizaran san.

Danas sam sanjao da sam išao na ESC. Iz nekog razloga ESC je bio u Bosni, vozio sam se taksijem, svuda okolo snijeg, zaustavili me na granici, koja je doslovno kao neka velika željezna ograda koja se onda otvori i propuste te nakon šta te pregledaju. Znači kao da idem u neki ruski gulag i onda se voziš još 5 minuta i dođeš do velikog skladišta i kraj toga je modna pista i na toj pisti izvođači imaju nastupe. Kraj modne piste su plastične stolice na kojima izvođači sjede i čekaju svoj red da nastupe. Svi su tamo osim Leta 3, njih naravno nema nigdje. Dođe red na njih, a njih i dalje nema, razglednica njihova se počela prikazivat na velikom ekranu, mene uhvatila panika, kad ono počne mi zvonit mobitel, zove me Mrle.
JA: Gdje ste vi????
MRLE: Zapeli smo na granici
JA: Pa kad će te doći?
MRLE: Pa najkasnije za 19 sati
JA: A najranije?
MRLE: Za 15 minuta
JA: Dobro, reći ću im da će te kasnit pa neka vas stave da nastupate zadnji
MRLE: Dobro, a gdje treba doći? Gdje je to?
JA: Ma samo vozi ravno dok ne dođeš do velikog skladišta
MRLE: Ok, bok

Taman završi razglednica kad evo njih sa traktorom dolaze, lik me zvao samo da me sprda, sve je tako bilo zamišljeno, publika u transu. Probudim se(bilo je 4 ujutro) i počnem se smijat 😆, koji bizaran san.
Prelep san! :love: tako sanjalački, a tako realno, od ovoga bi mogao tako dobar muzički spot da se odradi...svaka ti čast Ro97, zamišljam ovo negde u okolici Velike Kladuše, obzirom da je blizu granice...
Voleo bih da se ESC zaista i održi u Velikoj Kladuši, gore na tvrđavi...

U Živinicama jer su dali najvise pevaca po glavi stanovnika na prostoru pokojne Jugoslavije.

• Wow
Realno svima nam treba ESC u Velikoj Kladuši, samo do ovog trenutka toga nismo bili svjesni 😍

Euro village u Velikoj Kladuši :love:

5860fe32c09e1aab94b2c8e66a55b8d9.jpg

Broj 7 je tu.. Pred našim očima.. Presuda je pala.. kocka je bačena i legendarni Let3 je došao po svoje..
Uputili su se ka cilju i nemaju nameru da stanu.. Traktor je podmiren i lagano se kreće na put bez povratka... Njihovo dolazi, svesni su trenutka, imaju momentum u šaci i neće ga ispustiti ni da Rijeka gori.. U borovima, stoletnih šuma Gorskog Kotara je zapisano da ovaj bend u Maju očekuju krupne stvari.. Mi možemo samo da budemo nemi svedoci toga, i da im poželimo srećan put... ka vrhu... 👋👋👋

Jedva čekam da naprave skandal na esc-u! 😍 mislim da im od nas ide sigurna 12ica.

Ne znam da li bi bila sigurna 12ica od nas, jer mi smo dosta nepredvidivi postali sto se Hrvatske tice...

Ja mislim da naša 12ica ide Austriji(bar od strane žirija), a Hrvatska ako izvuče bar 8icu, biće to puna kapa

• Love
Bice Hrvatska u top3 od Srbije i prema glasovima publike i žirija,plus nema Madjarske,Bosne,Crne Gore itd tako da im je visok broj poena zaista od Srbije ove godine siguran,nemaju veliku konkurenciju kod nas.
Mi cemo glasati za Hrvatsku Švedsku i Sloveniju u finalu,to će biti naših top3 u finalu od publike. Od žirija sve isto samo možda umesto Slovenaca neko drugi...

Bice Hrvatska u top3 od Srbije i prema glasovima publike i žirija,plus nema Madjarske,Bosne,Crne Gore itd tako da im je visok broj poena zaista od Srbije ove godine siguran,nemaju veliku konkurenciju kod nas.
Mi cemo glasati za Hrvatsku Švedsku i Sloveniju u finalu,to će biti naših top3 u finalu od publike. Od žirija sve isto samo možda umesto Slovenaca neko drugi...
evo Majsta kaže da će Moldavija od nas u top 3, jedino ne znam, možda je mislio na polufinale...

Back