hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

A odakle indikacije da naš žiri daje Austriji 12?

Ne znam samo na osnovu čega donosite takve zaključke 😅 Niti razumem pojam "žirija" kao jedno glasačko telo lol drugi ljudi sede iz godine u godinu.

Ne znam samo na osnovu čega donosite takve zaključke 😅 Niti razumem pojam "žirija" kao jedno glasačko telo lol drugi ljudi sede iz godine u godinu.
Pa zbog Tee jer je srpkinja. Tako su i Barbari Pravi udelili 12icu jer joj deda Srbin.

Nas ziri bi Hrvatsku ignorisao samo tako, kao sto su radili i sa Ninom Kraljic i sa Zakom. Od publike u polufinalu mozda, kazem mooooozda nekih 8 poena, a da prodju u finale, bilo bi manje.

12ica za Dariju Kinzer 2011. mi sad deluje kao totalna misterija... Uvek se islo na popularnost izvodjaca kod nas i po tome ko je koliko poznat.

Da smo 2003. ucestvovali, niko od nas ne bi isto profitirao Bog zna sta.

Misle zato sto je Teya Srpkinja.
Sto se Mrma tice,necemo glasati ni priblizno tako mnogo za Moldaviju ove godine,losija je pesma i nema vlaskog kola,nece ovo Srbi progutati u tolikoj meri,mozda neki poen im dodelimo,ali sumnjam posebno nakon toga sto cak i Konstrakti ni ziri ni publika iz Moldavije nije dala ni poen,ok mi da nikada osim za Mariju i Zeljka bas ni poen ni u polufinalu finalu ne dobijemo,ali prosle godine smo najzad bili konkurentni pa opet bojkot braće Ukrajinaca i Moldavaca...

Jeste, baš je srpski žiri dao 12 Barbari samo zato što joj je deda Srbin.

Izgleda da joj deda onda bio i Nemac i Irac i Holanđanin i Španac i Švajcarac i Britanac a vukao i korene iz San Marina 💀

Ima logike to za dedu.
Inace prosle godine je naš žiri bio tako providan,još stavili Jelenu Tomasevic da imaju alibi zasto su Azerima i onim ostalim smaracima od pesama dali 12 poena,čuuj glasali smo gle cuda za pesme koje po kladionicama imaju manje od 1% sanse za pobedu,a UK ili Ukrajinu nismo jbl 2% hahha
Kakve kalkulacije zirija,medjutim publika ispala "glupa" i zbog publike nismo po glasovima publike zavrsili nazalost u top2 ili makar top3 jbg..

Broj 7 je tu.. Pred našim očima.. Presuda je pala.. kocka je bačena i legendarni Let3 je došao po svoje..
Uputili su se ka cilju i nemaju nameru da stanu.. Traktor je podmiren i lagano se kreće na put bez povratka... Njihovo dolazi, svesni su trenutka, imaju momentum u šaci i neće ga ispustiti ni da Rijeka gori.. U borovima, stoletnih šuma Gorskog Kotara je zapisano da ovaj bend u Maju očekuju krupne stvari.. Mi možemo samo da budemo nemi svedoci toga, i da im poželimo srećan put... ka vrhu... 👋👋👋
Svaka čast za opis i ovaj neiscrpni tekst,zaista zvuci entuzijasticno,daj Bože da nas ovi iz Let3 citaju,verujem da ce ih ovaj tvoj tekst "motivisati i naloziti" da krenu u taj Liverpul BRŽE JAČE I BOLJEE PO PEHAR EVROVZIJE!
IDEMO LET3,SRBIJA,BOSNA,MAKEDONIJA,SLOVENIJA I SVI OSTALI SU UZ VAS!
Samo zamolio bih te da ne preterujes ni ti,jer oni su ipak ljudi u godinama,zaista ne nabijaj ljudima tenziju da nesto MORAJU,da se ne uplase,tako da..

• Haha
Reactions: Mrm
Ima logike to za dedu.
Inace prosle godine je naš žiri bio tako providan,još stavili Jelenu Tomasevic da imaju alibi zasto su Azerima i onim ostalim smaracima od pesama dali 12 poena,čuuj glasali smo gle cuda za pesme koje po kladionicama imaju manje od 1% sanse za pobedu,a UK ili Ukrajinu nismo jbl 2% hahha
Kakve kalkulacije zirija,medjutim publika ispala "glupa" i zbog publike nismo po glasovima publike zavrsili nazalost u top2 ili makar top3 jbg..
Ne razumem zašto si mene citirao? Šta hoćeš ti, čoveče?

A nemojte tako okrutni da ste i Konstruktor voli da polemiše o ESC.. :(

Zdrav razum definitivno nije sa nama u sobi trenutno.
Izvinjavamo se,mnogooo se izvinjavamo :ROFLMAO:

A nemojte tako okrutni da ste i Konstruktor voli da polemiše o ESC.. :(
Pusti ih,sve je to nekulturno i nevaspitano,tako da se odnose prema starijem čoveku.
Nemaa,kažem ja ove nove (DE)generacije to je strašno,dokle smo dogurali kao društvo,nikada mi nećemo Evropa biti,nikada...

3de09bff6c98b789e4f7536c03bc7718.gif

Nama, drage komsije, niste duzni nista davati. Ni boda. Glasajte po savijesti, a ne po parstokilometara granice 🙂

Izuzetno mi je žao što veličina kao što je ESC ne dozvoljava vise od 6 ljudi na stage-u jer je ovo prvi puta u povijesti da RH salje rock grupu. 2007 se ne racuna jer Dragonfly se raspao nedugo nakon esc-a, a i sklopljen je samo zbog Dade Topića.

Prvi puta, znači, šalje se cijelovita rock grupa sa postojanim stažom. To treba biti posebno proslavljeno. Da na stageu moze biti vise od 6 ljudi, LET3 bi na stageu imao 7, pri cemu ne bi mijenjao ime u LET7. Sedmica bi ovdje predstavljala 7 starohrvatskih plemena, odnosno 2 sesetre i petero braće. Prlja i Mrle bi bili Buga i Tuga (u roza i plavim cipelicama), dok svi ostali bili Muhlo, Kljukas, Hrvat, Kosenc i Nobel (po kojemu je i nobelova nagrada dobila ime).

• Haha
Reactions: Mrm
Izuzetno mi je žao što veličina kao što je ESC ne dozvoljava vise od 6 ljudi na stage-u jer je ovo prvi puta u povijesti da RH salje rock grupu. 2007 se ne racuna jer Dragonfly se raspao nedugo nakon esc-a, a i sklopljen je samo zbog Dade Topića.

Prvi puta, znači, šalje se cijelovita rock grupa sa postojanim stažom. To treba biti posebno proslavljeno. Da na stageu moze biti vise od 6 ljudi, LET3 bi na stageu imao 7, pri cemu ne bi mijenjao ime u LET7. Sedmica bi ovdje predstavljala 7 starohrvatskih plemena, odnosno 2 sesetre i petero braće. Prlja i Mrle bi bili Buga i Tuga (u roza i plavim cipelicama), dok svi ostali bili Muhlo, Kljukas, Hrvat, Kosenc i Nobel (po kojemu je i nobelova nagrada dobila ime).
Još uvek mi nije jasno zašto je Adolf Topić ispao 2007.godine,lično meni i porodici to bila medju boljim pesmama,odličan nastup vokal i cura isto lepo peva i slatka je,lepu melodiju je imalo,realno baš gledam sada neki krševi bili u finalu a nisu Hrvati,meni Hrvatska imala ok pesme tih godina i nepravedno su ispali,kao što je i nepravedno loš plasman te godine Slovenije i Makedonije.
Jedino Crna Gora hajde nije bila u finalu pa hajde i da shvatis,ali pored 4 ex-yu zemlje i Hrvatska zasluzila finale definitivno.

Jer ja vjerujeeeem u ljubaaav,kao što nisii htelaaa tii!!

Back