hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Sjecam se kad su prije bila polufinala Dore kako smo bjezali iz skole da bismo ih gledali. Eh sada taj hajp uopce ne osjecam

• Sad
Reactions: Mrm
Ali 2006. koja imena su sve bila, to je bilo fantastično! I pobedi Severina, a te godina bila moja omiljena kompozicija i izvedba sa Dore i do dan danaa, koja je završila treća - Tina Vukov - "Il treno per Genova".. Ja garantujem da bi ta numera danas bila konkurentnija na Evroviziji nego što bi bila 2006..

Ali 2006. koja imena su sve bila, to je bilo fantastično! I pobedi Severina, a te godina bila moja omiljena kompozicija i izvedba sa Dore i do dan danaa, koja je završila treća - Tina Vukov - "Il treno per Genova".. Ja garantujem da bi ta numera danas bila konkurentnija na Evroviziji nego što bi bila 2006..

I ja mislim da bi. I s Genovom i s Tuga dolazi kasnije. Bezvremenske pjesme

• Love
Reactions: Mrm
@Marko

Ima tih numera za koje mislim da bi danas prošle dosta bolje na Evroviziji nego što su prošle tada kada su se takmičile.. Evo na primer vrlo potcenjena Francuska 1998 - Marie Line - "Où aller"
Garantujem da bi danas na ESC prošla mnogo bolje od 24. mesta u finalu sa 3 poena.... :)

Last edited:
Meni od takvih slucajeva prvo pada na pamet Francuska 2003. - Monts et merveilles, nevjerojatno mi da je ta pjesma bila tako slabo plasirana, mozda bi bolje prosla kasnije

Skoro listah o Dori malo i videh da je ovu numeru iz 2010, koja mi se zapravo dopada 😁 radio Miroslav Škoro.. Da li je on još nekad učestvovao na Dora festivalu kao izvođač ili autor?

Meni od takvih slucajeva prvo pada na pamet Francuska 2003. - Monts et merveilles, nevjerojatno mi da je ta pjesma bila tako slabo plasirana, mozda bi bolje prosla kasnije
Izvrsno, izvrsno, izvesno, ali nju ne vidim tako uspešnu ni danas zapravo..

Obavezno gledam večeras na HRT-u, Dora mi je primarna, a možda se uključim eventualno malo kod Danaca.

Ja bih najradije Eesti Laul gledao hahahha
Al moram biti dobar Hrvat

Ma šta te briga, prekrsti se i otpevaj:

"Lijevo je srce, moja ljubav, moja bol
Desno je stijena, čvrsta ruka, život moj
Ovo je moja zemlja, moji svi
Ali u srcu, majko, Eesti Laul gledao bih"

Lijevo je srce, moja ljubav, moja bol
Ali u srcu, majko, Eesti Laul je jedini"

🤪🤣

Ja ću da prebacim pred kraj i za vrijeme reklama jer gledaću Sanremo, ali poslednjih par nastupa i glasanje ću da ispratim svakako

Ma šta te briga, prekrsti se i otpevaj:

"Lijevo je srce, moja ljubav, moja bol
Ali u srcu, majko, Eesti Laul gledao bih"

Lijevo je srce, moja ljubav, moja bol
Ali u srcu, majko, Eesti Laul je jedini"

🤪🤣

05E3C9E6-7280-4B75-BDEB-64CE5792F5F6.gif

Back