Marko
Ekspert
Pa karte za ESC se mogu još kupiti valjda, ko mu brani da ode i podrži svoje favorite u LiverpooluVoleo bih da ode Damir Kedžo samo zato što nije otišao 2020. sa Divljim vjetrem, ali moji favoriti večeras su HD i Đana...
Znači sad se ovako nameštaju rezultati NF?!Kaže mi jedna djevojka da je nastup Let 3 dno dna i da nitko ne može vjerovati da je HRT to dozvolioTange boje kože, neki negližei, cvjetići koji vire iz dupeta, u jednom trenutku na pozornicu izađe neki pop s onom kapuljačom na glavi itd. Mess.
Za Harmoniju je komentar da je to sve jako amaterski, ko da se par seoskih žena skupilo na pozornici i eto pjevaju.
Kedžo je svima najbolji, sam je na pozornici i nastup je jako minimalistički, ali dobar, kao
Znači Let 3 sigurno dobija tvt...Kaže mi jedna djevojka da je nastup Let 3 dno dna i da nitko ne može vjerovati da je HRT to dozvolioTange boje kože, neki negližei, cvjetići koji vire iz dupeta, u jednom trenutku na pozornicu izađe neki pop s onom kapuljačom na glavi itd. Mess.
Za Harmoniju je komentar da je to sve jako amaterski, ko da se par seoskih žena skupilo na pozornici i eto pjevaju.
Kedžo je svima najbolji, sam je na pozornici i nastup je jako minimalistički, ali dobar, kao
Vladana kao da nije ni ucestvovala prosle godine. Bez promocije. Nikakvu podrsku nije imala ni kod publike ni kod zirija, znaci gotovo svuda je bila medju zadnjima.Mene isto srce najviše vuče Hani Mašić i volio bih kad bi actually mogla pobijediti, ali se uz sve ostale stvari onda uvijek sjetim Vladane prošle godine koja je sa sličnim zvukom doživjela potop na ESC-u.
Užasno zvuči, vjerovatno još gore izgleda, ali oni imaju svoju publiku i vjerujem da ima dosta ljudi koji će biti u fazonu 'haha kraljevi aj glasamo za njih jer tO pRoLazI tamo'. Vjerovatno će i od naših biti slični komentari kad se počne pisati o nastupu, naletih na komentar na JT 'ma šta se trudimo kad tamo samo trandže pobjeđuju, treba se ili povući ili se sprdati'![]()