hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Da je prošle godine Dora održana 7 dana kasnije tj. kada se u Ukrajini već bio razbuktao rat, bez sumnje bi pobjedu odnijela ona Elis sa ''No war'', pri tom bi u Torinu po mom mišljenju glatko ušla u finale a u istom bi pao neki top 10 koga Hrvatska nije vidjela xy godina, publika i žiri bi je sigurno podržali jer niko sa tom tematikom se nije pojavio lani (kao npr. Češka ove godine), što bi se reklo - prava pjesma na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
Mia bi ja mislim prošla da je ostavila isti stajling i koreografiju sa jednim plesačem kao na Dori, ona RTS-ovska zbunjujuća tačka sa četvoro ljudi i ona u ljubičastoj haljini mnoge ljude nije mogla povezati sa pjesmom pa otud ispadak, iako je bila blizu. :p
Preslušaću sada neko od rekapitulacija pjesama za večeras, ne da mi se slušati cijele pjesme.

HD moze do finala ali tamo neko 19o mesto. A jos ih mozda pojedu Cehinje. To je taj slovenski stil pevanja, za vecinu gledalaca to je sve isto.

Let 3 moze da ispadne u pf ali moze i lagano do TOP 10 rezultata i da pokida na televotingu.

To je neko moje mišljenje.

Voleo bih da ode Damir Kedžo samo zato što nije otišao 2020. sa Divljim vjetrem, ali moji favoriti večeras su HD i Đana...

Kaže mi jedna djevojka da je nastup Let 3 dno dna i da nitko ne može vjerovati da je HRT to dozvolio 😂 Tange boje kože, neki negližei, cvjetići koji vire iz dupeta, u jednom trenutku na pozornicu izađe neki pop s onom kapuljačom na glavi itd. Mess.
Za Harmoniju je komentar da je to sve jako amaterski, ko da se par seoskih žena skupilo na pozornici i eto pjevaju.
Kedžo je svima najbolji, sam je na pozornici i nastup je jako minimalistički, ali dobar, kao

Kaže mi jedna djevojka da je nastup Let 3 dno dna i da nitko ne može vjerovati da je HRT to dozvolio 😂 Tange boje kože, neki negližei, cvjetići koji vire iz dupeta, u jednom trenutku na pozornicu izađe neki pop s onom kapuljačom na glavi itd. Mess.
Za Harmoniju je komentar da je to sve jako amaterski, ko da se par seoskih žena skupilo na pozornici i eto pjevaju.
Kedžo je svima najbolji, sam je na pozornici i nastup je jako minimalistički, ali dobar, kao
Znači sad se ovako nameštaju rezultati NF?! 😎😁💥

Lele lele lele, sad bas jedva cekam da vidim kakvu su to ludoriju spremili Let 3. 🤣🤣🤣🤣

Hana ostaje i dalje favorit. Ipak ne bih slao NevJeru.

Ja samo pratim Doru veceras, za ostale me bas briga.

Mene isto srce najviše vuče Hani Mašić i volio bih kad bi actually mogla pobijediti, ali se uz sve ostale stvari onda uvijek sjetim Vladane prošle godine koja je sa sličnim zvukom doživjela potop na ESC-u.

Hanina pesma je prelepa, ali kao što rekoste, neće proći zapaženo.

Kedžov stajling je kriminalan, zašto ono? :confused:

Znači Let 3 sigurno dobija tvt...

Mene isto srce najviše vuče Hani Mašić i volio bih kad bi actually mogla pobijediti, ali se uz sve ostale stvari onda uvijek sjetim Vladane prošle godine koja je sa sličnim zvukom doživjela potop na ESC-u.
Vladana kao da nije ni ucestvovala prosle godine. Bez promocije. Nikakvu podrsku nije imala ni kod publike ni kod zirija, znaci gotovo svuda je bila medju zadnjima.

Užasno zvuči, vjerovatno još gore izgleda, ali oni imaju svoju publiku i vjerujem da ima dosta ljudi koji će biti u fazonu 'haha kraljevi aj glasamo za njih jer tO pRoLazI tamo'. Vjerovatno će i od naših biti slični komentari kad se počne pisati o nastupu, naletih na komentar na JT 'ma šta se trudimo kad tamo samo trandže pobjeđuju, treba se ili povući ili se sprdati' 🤡

Hrvatska vjerovatno šalje Let 3 na ESC misleći da će napraviti nešto.Dora je svakako loša pa neko mora da pobijedi. HD grupa etno tako tako ,neko reče da su amaterke ali publika to voli kao i Rijeku Nine Kraljić. Meni je pjesma odlična Kreni dalje Eni Jurišić.Donra je i Đana te Meri Andraković.

Muka mi ja samo od opisa nastupa, mogu misliti sta ce biti kad ga odgledam.

Užasno zvuči, vjerovatno još gore izgleda, ali oni imaju svoju publiku i vjerujem da ima dosta ljudi koji će biti u fazonu 'haha kraljevi aj glasamo za njih jer tO pRoLazI tamo'. Vjerovatno će i od naših biti slični komentari kad se počne pisati o nastupu, naletih na komentar na JT 'ma šta se trudimo kad tamo samo trandže pobjeđuju, treba se ili povući ili se sprdati' 🤡

Apsolutno. Meni recimo baš počinje ići na onu stvar taj stav kao “e ovo treba pošto poto slati jer je drugačije”. Kao da više ne možeš uspjeti na Euroviziji ako nemaš WTF UVRNUTO NIKAD VIDJENO NIKAD ČUVENO paket.
Norveška šalje najbasic pjesmu ikad, čuli smo i vidjeli to 3683839 puta, ali je dobro producirano i spakirano i vjerojatno će proći dobro. Nikakva filozofija.

Back