hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Upravo se bojim da ce Srbija u bliskoj buducnosti, tj. nakon prvog losijeg rezultata da se povuce sa ESC i to na duze vreme, jer:

- em vecina naroda ne podnosi ESC
- em su to uradili i ''brat orban'' i ''brat erdogan''
- em je moguca promena uprave i kadra u samoj RTS i to na losije
Ovo nažalost deluje realno, koliko god neki ljudi mislili da nije, ne mora da znači, ali vrlo je i moguće... 😟

Pa to da @cinque ali ne znam, slabo je "narod" zainteresovan za to, a sve gde narod ne bi ni osetio, još plus može potencijalno i da se poentira (plasira kao uštedu u medijima i eto ti malog poentiranja) ... Mada u krajnjoj liniji mislim da neće, ali da može da se pređe na interni izbor ili slično, to svakako...

Upravo se bojim da ce Srbija u bliskoj buducnosti, tj. nakon prvog losijeg rezultata da se povuce sa ESC i to na duze vreme, jer:

- em vecina naroda ne podnosi ESC
- em su to uradili i ''brat orban'' i ''brat erdogan''
- em je moguca promena uprave i kadra u samoj RTS i to na losije
Nema sanse. Povukli smo se i 2014. pa evo nas pa, zivi i zdravi. A i ti isti sto ne podnose ESC PRVI u najvece gledaju ESC.

Srbi vole da se takmice, Srbi vole festivale, a da je narod nezainteresovan ne bi u proseku 2-2.5/6.5 miliona gledalo svake godine.

Samo sto je sve to otislo napred produkcijski, a mi ostali na zvuku i estetici iz 2005. (tj nasa estrada i sta je popularno ovde).

Verujte mi došlo se do toga da ako se oseti da na primer organizacija PZE može da pokrije zapošljavanje još nekog broja aktivista, to će se i ukinuti... Jadno, ali tako je..
Tako da ne verujem, mi za razliku od Mađarske, Bugarske imamo tradiciju učešća, ali da se pređe na interno, itekako da..

Verujte mi došlo se do toga da ako se oseti da na primer organizacija PZE može da pokrije zapošljavanje još nekog broja aktivista, to će se i ukinuti... Jadno, ali tako je..
I sa onim Beogradskim prolecem sto su ga obnovili, pitanje je sta ce biti u dogledno vreme.

I sa onim Beogradskim prolecem sto su ga obnovili, pitanje je sta ce biti u dogledno vreme.
Dobro velika je razlika grad Beograd i RTS na nivou republike.. Vesić je ipak imao neki osećaj za "nešto" . Mislim ovo sad zvuči bizarno znam, ali ljudi koji su sada u gradskoj upravi, ajaoooo, majko moja mila, znači ono više podseća na 90-e nego same 90-e.. 😞😭😭

Mnogo lajem, znam.. Evo.. 🤫

Tako da ne verujem, mi za razliku od Mađarske, Bugarske imamo tradiciju učešća, ali da se pređe na interno, itekako da..
Zbog cega su odustali Madjarska i Bugarska recimo,oni su imali bas dobrih pesama i plasmana plus Madjari ako se secate su imali izuzetno kvalitetan raznovrsan i dobar ijak festival A Dal koji su svi voleli i pratili.
Hajde Turci se smorili,jer nece uskoro biti da publika samo glasa nego i ziri pa skontali da ce tesko i drugi put pobediti,mada sta da kazu Englezi ili Nemci Spanci koliko oni cekaju i pobede i dobre plasmane jednom u sto godina ubodu neki pristojan plasman pa kukali,ali idalje su tu ne bojkotuju..
Slovacku i Andoru kapiram,jer nisu imali ni festival ni neki dobar plasman ili pesmu..medjutim ove dve zemlje Bugare Madjare ne kapiram sta im bi,kao i ove bivse ex-yu pesme isto su imali dobre rezultate,cRNA gora ne,ali Makedonija i Bosna su imali..

Dobro velika je razlika grad Beograd i RTS na nivou republike.. Vesić je ipak imao neki osećaj za "nešto" . Mislim ovo sad zvuči bizarno znam, ali ljudi koji su sada u gradskoj upravi, ajaoooo, majko moja mila, znači ono više podseća na 90-e nego same 90-e.. 😞😭😭

Mnogo lajem, znam.. Evo.. 🤫
Umesto Vesića došao Šapić,što se kaže sa konja na magarca,bukvalno smo jednog polu-evropejca ili bivseg evropejca zamenili za tradicionalistu i četnika. Ovaj transfer mu dodje u fazonu kao da si šutnuo Koštunicu da bi Šešeljev sin seo u fotelju prvog čoveka Beograda...

Back