hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Jel imate neki link gde moze da se prati Dora? Ili ce biti na YouTube?

Necu moci da pratim jer idem na neku vecericu, ali od srca navijam da Hana i Eni sto bolje prodju. U HD ne sumnja. Da hoce.

Maloprije poslušah neku od rekapitulacija svih pjesama, vala ništa posebno, većina ih je nit' smrdi nit' miriše i ispodprosječne su za moj evrovizijski ukus...
Izdvojila mi se izvjesna Đana (lol), njena stvar mi je interesantna a ovo ostalo budi Bog s nama, rekao bih da je kvalitet još gori nego prošle godine ali hajde da ih noćas prvo čujem sve kakvi su uživo i šta su spremili od nastupa pa ću imati jasniju sliku po završetku takmičenja.
Eto spominju se kao favoriti Let 3 i Harmonija disonance, tu i tamo se proturi i Kedžo ali meni je sve to jedva slušljivo i nekompetentno, možda mi se kroz sat-dva popravi utisak. Dopada mi se jedino što nema mnogo povratnika iz ranijih godina i što su odlučili malo da iskuliraju kada su shvatili da im ne ide (Ella, Mia, onaj Toma i drugi), dobro je što ima dosta nekih novih lica.
@Nemanja97
A ja sam baš mislio da su se ove Feminnem curke opet spojile i odlučile obnoviti grupu baš iz razloga da bi se opet prijavile na Doru i otišle na Evroviziju kako bi ispravile nepravdu iz 2010-e tj. da im je to jedan glavnih motiva ponovnog ujedinjenja, možda nisu htjele odmah prve godine da ne bude ofirno ali ih očekujem već iduće godine u Opatiji sa nekim Mihaljevićevim masterpiece-om! :D

Back