Maloprije poslušah neku od rekapitulacija svih pjesama, vala ništa posebno, većina ih je nit' smrdi nit' miriše i ispodprosječne su za moj evrovizijski ukus...
Izdvojila mi se izvjesna Đana (lol), njena stvar mi je interesantna a ovo ostalo budi Bog s nama, rekao bih da je kvalitet još gori nego prošle godine ali hajde da ih noćas prvo čujem sve kakvi su uživo i šta su spremili od nastupa pa ću imati jasniju sliku po završetku takmičenja.
Eto spominju se kao favoriti Let 3 i Harmonija disonance, tu i tamo se proturi i Kedžo ali meni je sve to jedva slušljivo i nekompetentno, možda mi se kroz sat-dva popravi utisak. Dopada mi se jedino što nema mnogo povratnika iz ranijih godina i što su odlučili malo da iskuliraju kada su shvatili da im ne ide (Ella, Mia, onaj Toma i drugi), dobro je što ima dosta nekih novih lica.
@Nemanja97
A ja sam baš mislio da su se ove Feminnem curke opet spojile i odlučile obnoviti grupu baš iz razloga da bi se opet prijavile na Doru i otišle na Evroviziju kako bi ispravile nepravdu iz 2010-e tj. da im je to jedan glavnih motiva ponovnog ujedinjenja, možda nisu htjele odmah prve godine da ne bude ofirno ali ih očekujem već iduće godine u Opatiji sa nekim Mihaljevićevim masterpiece-om!