hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Degutantnost je i poenta ovog nastupa, da prevrši granicu svakog ukusa. Kao takav, on će definitivno ostaviti utisak kod glasača, a to je presudno u ovom polufinalu. Čak i muzički interesantna kompozicija, naravno celokupno sprdnja, ali bar ima neku melodiju, za razliku od Rambove naracije sa Euro Neurom (iako i to obožavam)

Ravnodušnost je najgore osećanje, a Let 3 donosi upravo suprotno. Ovo će biti baš lagano finale za Hrvate, živi bili pa videli.

Degutantnost je i poenta ovog nastupa, da prevrši granicu svakog utiska. Kao takav, on će definitivno ostaviti utisak kod glasača, a to je presudno u ovom polufinalu. Čak i muzički interesantna kompozicija, naravno celokupno sprdnja, ali bar ima neku melodiju, za razliku od Rambove naracije sa Euro Neurom (iako i to obožavam)

Ravnodušnost je najgore osećanje, a Let 3 donosi upravo suprotno. Ovo će biti baš lagano finale za Hrvate, živi bili pa videli.
“Mama ljubila morona”…..🤭

Mislim da može proći u finale, mada mi je stajling i dalje malo previše ali ajde.

HRT-u čista nula za organizaciju, ako se ne poprave sledeće godine čisto sumnjam da će se ugovor sa Opatijom oko dvorane obnavljati. Ali će valjda biti bolje. Najbolji utisak ostavio Toni Cetinski, oduvao svih 18 učesnika mislim stvarno, oni su tu bili kao statisti.

Mene su nasmejali kako izgledaju tj. kičom. Pesma mi se ne dopada.

Degutantnost je i poenta ovog nastupa, da prevrši granicu svakog ukusa. Kao takav, on će definitivno ostaviti utisak kod glasača, a to je presudno u ovom polufinalu. Čak i muzički interesantna kompozicija, naravno celokupno sprdnja, ali bar ima neku melodiju, za razliku od Rambove naracije sa Euro Neurom (iako i to obožavam)

Tako je ovo bi trebalo da ti izazove teskobu zapravo, nakon šoka prvog, po meni su uspeli, pred kraj pesme se osećaš kao da ti se izopačeni diktator kezi u lice i ti stojiš ispred njega ponižen..

Tonijeve obe pjesme s kojima je pokušavao/bio na ESC > sve pjesme Dore 2023

Iznenadilo me zapravo koliko su ozbiljni u vezi ovoga. Tamo oko 4. minute npr, kažu da će ozbiljno pristupiti ESC-u da dostojno predstave Hrvatsku, čak su pozvali sponzore da se uključe i pomognu im oko promocije, nastupa i sl. tako da Hrvatska uđe barem u finale, ako ne i nešto više od toga.

https://www.youtube.com/live/tbhrGKjkjXA?feature=share

Oni možda prave od svega ovoga sprdnju, ali itekako su pametni da znaju podvući crtu tako da im potpuno vjerujem. Zapravo, prvi put nakon milijun godina IMAM povjerenja u hrvatskog ESC predstavnika

Iznenadilo me zapravo koliko su ozbiljni u vezi ovoga. Tamo oko 4. minute npr, kažu da će ozbiljno pristupiti ESC-u da dostojno predstave Hrvatsku, čak su pozvali sponzore da se uključe i pomognu im oko promocije, nastupa i sl. tako da Hrvatska uđe barem u finale, ako ne i nešto više od toga.

https://www.youtube.com/live/tbhrGKjkjXA?feature=share

Oni možda prave od svega ovoga sprdnju, ali itekako su pametni da znaju podvući crtu tako da im potpuno vjerujem. Zapravo, prvi put nakon milijun godina IMAM povjerenja u hrvatskog ESC predstavnika
Bukvalno...

Meni je baš drago što je ova Harmonija Disonance (više nego Disonanca nego Harmonija) flopnula jer mi u tekstu ima taj neki prizvuk na rat 90ih.
A debela je bila hit, jadna od nervoye pola vremena nije ni pevala.

• Like
Reactions: Mrm
Inače, broj lajkova i dislajkova na videu sa nastupa Leta 3 je sa 100k više pregleda nego kad sam pogledao ranije gotovo identičan. Nije isključeno da HRT kupuje preglede.

Takođe, nije isključeno da imaju i botove za komentare, s obzirom na to da se odmah po objavi pojavila masa oduševljenih komentara.

Iskustvo kaže da su prvi komentari na čudne pesme sa ovih prostora uvek, ali uvek negativni. Za Konstraktu, koja je mnogo manje "čudna" i "offensive", prošle godine neposredno nakon pobede bio je, da ne preterujem, 1 pozitivan na 10 negativnih. Tek nakon dan-dan i po su počeli pozitivni komentari da preovladavaju.

Nije nemoguće da je HRT platio sve ovo, čuli negde da se to radi pa rekli aj i mi ćemo :ROFLMAO:
Let 3 je jednostavno već prepoznatljiv po tome što radi i nije bilo potrebno mnogo vremena da ljudi prihvate njihovu pesmu. Štaviše, mnogi su ih priželjkivali na Evroviziji, barem na ovim prostorima. Stoga me ne čudi broj pozitivnih komentara i pregleda.

Meni je baš drago što je ova Harmonija Disonance (više nego Disonanca nego Harmonija) flopnula jer mi u tekstu ima taj neki prizvuk na rat 90ih.
Ono je bilo Bogu za plakati, ja sam to i napisao dosta dana pre Dore, zato što sam znao da su amateri, ali su mi se mahom smejali ovde, pa čak i vređali..

Rat u smislu da im je nastup bio zločin da.

HRT plaća promotivni tekst da opravda bruku od produkcije. A bolje da su pare uložili u kvalitet iste umesto u hvalopseve.

Elem, meni Let3 zapravo sve bolji i bolji svakim slušanjem. Baš otkačeno ali u tome je poenta, valjda će imati malo više sreće nego sa prethodnim pobednicima Dore

Back