hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Za Hanu Mašić 🤡

tenor.gif

Ja sam ponosan što sam od prvog dana podržao Let 3 i niko drugi mi nije dolazio u obzir. Mislim da će ovaj ESC imati rekordnu gledanost u Hr, čak i više nego onaj iz 2003.

Desničari u Hrvatskoj bi se veselili što netko prca Putina, ali ih hebe što su našminkani, brkati, goli frajeri u haljinama. Pa se jadni ne mogu odrediti što bi...

Ali “Sisatog me nose na Glavanovo” 😂

Svaka im čast na ovim odgovorima, nema sumnje da su iza tih maski “cirkusanata”, provokatora i zajebanata prije svega dva izrazito inteligentna, društveno osjetljiva i open minded ljudska bića

Šaka Hrvatistanaca pokrenula peticiju protiv sudjelovanja Leta 3 na Euroviziji. Sotonizam, nastranost, muškarci u haljinama i tako to. :poop: I'm just gonna leave this here:

e551b828bff98d0cde7e3190434e7f15.jpg

Podsjećaju me na 2021. kad su htjeli snečirati El diablo jer je to sOToniZaM
Pretačno.

Citirao bih Vedranu Rudan, ali bojim se da bi usledio ban 🫣🤭😬

HRT je BiBiSiju i EBU-u poslao prevod kako bi publika i žiri bolje shvatili poruku pesme.

LET 3 - MOMMY ŠČ

Mommy bought the tractor ŠČ!
Mommy bought the tractor ŠČ!
Mommy bought the tractor
‘Trajna nina’ armageddon-granny ŠČ!

TRACTOR

Mommy kissed the moron ŠČ!
Mommy kissed the moron
‘Trajna Nina’ armageddon-granny

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z…….

Mommy, mommy, mommy, mommy
I'm going to play
Mom, I'm going to war

That little psychopath
War war
Evil little psychopath
War war
Aligator psychopath
War war
Mommy, I'm going to war

TRACTOR

Mommy kissed the moron
‘Trajna Nina’ armageddon-granny

That little psychopath
War war war
Evil little psychopath
War war war
Aligator psychopath
Mommy, I'm going to war
Mommy, mommy, mommy

Bilo je sada na Otvorenom o svemu. Ukratko, neće biti nikakve diskvalifikacije jer su odmah nakon Dore na hrv. i eng. morali slati tekst te objasniti o čemu je riječ. To je navodno normalna praksa za sve pjesme prije objave na službenom kanalu. S obzirom da su službeni yt kanal te web stranica Eurosonga objavili Let 3 kao službenog predstavnika - to je to. Što se tiče nastupa video s glavnog led ekrana ostaje. Prilagodit će koreografiju i vizualije pozornici u Liverpoolu. Sve moraju poslati do 8.3. Također, rekli su da je BBC tražio promo materijale za promociju u UK. Štengl je naglasio da su odmah znali da će pjesma biti hit čim su imali slušanje i odabir pjesama. Komentirali su da Hrvatska očito ne zaostaje s ovakvim nečim s obzirom da su reakcije brutalne. Svi su se pitali zašto već prije HRT nije slao Letovce na Eurosong. Da dugo vapimo za time da nešto konkretno i drugačije prijavimo. Štegnl je rekao da je u zadnjih tjedan dana, od Dore, dosta televizija tražilo materijale i ostalo o grupi i pjesmi. Zanimljivo im je kako je Hrvatska odjednom postala zanimljiva. Spomenuli su da je Dora oborila sve rekorde gledanosti na tvu, praćenja na internetu te glasanja (televoting). E da i prognozirali su glazbeni kritičari da očekuju top 10 plasman u finalu. Pored toga se čude publici zašto se čudi s obzirom da Let 3 ima skoro 40 godina dugu karijeru i da svaki njihov nastup i pjesma šokira. Da su se dosad trebali naviknuti.

Ovdje je video napravljen za glavni led ekran koji je bio i na Dori.

Zao mi je ali ovo ce mi biti najgora Evrovizijska pesma. Mislio sam da posle Hatarija ne moze gore, ali nisam dugo cekao. A sad je, "Hatari, vrati se, sve ti je oprosteno". Meni se ovde ama bas nista ne dopada. Niti mi ima neku melodiju, niti mi se ne sto vokal dopada, monoton i naporan tekst (nazalost tesko a da ne primetim tekst), a nastup mi je bas, bas los.
Sto se tice samo odabira, izgleda da ste izabrali pravog, jer vidimo da na kladionici napredujete i stalno se zelenite. Posto ne prolazite dobro sa finim pesmama (meni je Mia bas bila simpa i jedna od boljih na Evroviziji), onda sto da ne da probate sa necim drugacijim.

Generalno me niko nije odusevio na Dori. Mozda mi je jos i "Bye bye blondie" i bila najbolja na sceni. Eni Jurisic mi je lepo otpevala, ali nastup mi se ne svidja. Ajd dobro i Hana je bila fina.

Izgleda da Harmonija ima problem sa nastupom kao i Cambi. Jos jedan nastup na nivou decijeg vrtica. Pokreti su tako kruti, kao da se ceka na znak vaspitacice kada da urade neki pokret. Mislim, steta ali ovo je bas moglo da bude odlicno. Osim glasovnih mogucnosti, nista nam nisu pruzili.

Sve u svemu, meni se pobednik ne svidja, ali kao takmicar vam zelim srecu na Evroviziji.

Marko Kon vs. Dejan Milićević

Dejan Milićević se uvredio na vic o Molitvi, iako vic očigledno ismeva hrvatsko izmišljanje posebnog jezika :LOL:

(Ne seća se kako su svojevremeno Rane titlovane na hrvatski. Možda ni ne zna, čovek se 90.-ih bavio turbo-folk spotovima, nije imao vremena u to vreme da čita Vreme ili Feral...)

Nije za njega Let 3.

Back