Zao mi je ali ovo ce mi biti najgora Evrovizijska pesma. Mislio sam da posle Hatarija ne moze gore, ali nisam dugo cekao. A sad je, "Hatari, vrati se, sve ti je oprosteno". Meni se ovde ama bas nista ne dopada. Niti mi ima neku melodiju, niti mi se ne sto vokal dopada, monoton i naporan tekst (nazalost tesko a da ne primetim tekst), a nastup mi je bas, bas los.
Sto se tice samo odabira, izgleda da ste izabrali pravog, jer vidimo da na kladionici napredujete i stalno se zelenite. Posto ne prolazite dobro sa finim pesmama (meni je Mia bas bila simpa i jedna od boljih na Evroviziji), onda sto da ne da probate sa necim drugacijim.
Generalno me niko nije odusevio na Dori. Mozda mi je jos i "Bye bye blondie" i bila najbolja na sceni. Eni Jurisic mi je lepo otpevala, ali nastup mi se ne svidja. Ajd dobro i Hana je bila fina.
Izgleda da Harmonija ima problem sa nastupom kao i Cambi. Jos jedan nastup na nivou decijeg vrtica. Pokreti su tako kruti, kao da se ceka na znak vaspitacice kada da urade neki pokret. Mislim, steta ali ovo je bas moglo da bude odlicno. Osim glasovnih mogucnosti, nista nam nisu pruzili.
Sve u svemu, meni se pobednik ne svidja, ali kao takmicar vam zelim srecu na Evroviziji.