hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Ko su ovi ljudi? Bukvalno samo znam Let 3 i Damira Kedžu 😂

Iskreno nadam se da Let 3 neće pobijediti, otišli su već jednom i dosta je.

PROBUDI USNE MOJE – Zsa Zsa
Napokon ova žena!!!!!!!!!!!! :love:
GASOLINE – Marcela
Uf, nadam se da je spremila nešto stvarno dobro. Na papiru velika očekivanja.

Dobrih imena ima, iako tako ne djeluje možda na prvu, po imenima možda i najjači spisak od povratka Dore.

Zanimljivo ime je Lu Dedić, kći Matije Dedića, odnosno unuka pokojnog Arsena.

Zar Electro Team stvarno jos uvek postoji?

BABAROGA! Obecava debelo. I hocu da vidim GACE ovaj put!

I TEBE CU BABAROGO SREDITI USKORO! @Boxy znas da ne preferiram Cecu ali ova mi je medju omiljenima od nje...

Kedzo jadnicak opet... Nemoj samo da bude iz sazaljenja zbog 2020... Mada kad ove godine nije mogao, tesko da ce.

Za ostale - nikad cula. Ustvari, cuo za Vatru i Zsa Zsa.

I hocu da vidim GACE ovaj put!
disgusting real housewives GIF

Nikad čuo za većinu, kao i kod nas, totalni anonimusi. Kedžo na maternjem - extra, mora biti dobro. Let 3 - milion lobanjetina. 💀

Okej spisak, drago mi je vidjet Zsa Zsu, Marcelu, Pavel

Zanima me još kakvu će pjesmu imati ET, i Stefany Žužić koja je iz mog sela, pa ću malo i za nju navijat

A kad se setim kad je 2020. Kedžo pričao da mu je menadžerka rekla da na Doru može da se prijavi samo kad bude imao pravu pesmu za koju je siguran da će pobediti, da se ne sme vucarati godinama po festivalu, a vidi ga sad...

Možda misli da je uvek konkurentan za pobedu. Ne može znati unapred kakva je konkurencija.

Evo detaljnije tko su sudionici, par imena sam morao guglati jer bukvalno nikadčula.gif:

Alen Đuras - prateći vokal Jacquesa u Kijevu, vječiti pjevač/bekvokal u svim HRT-ovim showovima ikad, imao je par vlastitih pjesama, ali nikad ništa nije ubo, doduše zgodan je pa će barem vizualno biti dobro
Noelle - nikad čula, prije, kao imala je par pjesama što su se vrtile po radio stanicama
Boris Štok - prošlogodišnji finalist Dore
Natalie Balmix - natjecateljica iz IDJShow, bila je zapažena prvim singlom
Marcela - jučer smo je spominjali
Pavel - dosta poznat pop rock bend, ovo im je vjerojatno najpoznatija pjesma
Vinko - ako je to Vinko koji mislim da jest, onda je riječ o pobjedniku 3. sezone The Voice-a
Lana Mandarić - natjecateljica netom završenom Superstara, pjevala i forumsku miljenicu
James Night - napisano prije par postova
Lu Dedić - isto
Barbara Munjas - prošlogodišnja Dora
The Splitters - isto
Saša Lozar - Kedžin kolega iz boy benda Saša, Tin i Kedžo, godinama nekako korektan izvođač, ali nikad se nije uspio probiti ko Kedžo nažalost (iako je meni puno karizmatičniji i općenito zanimljiviji od Kedže)
Lara Demarin - bila u The Voiceu prije ne znam koliko godina, osim toga par nezapaženih pjesama i to je to
Stefany Žužić - osim što je Roova susjeda, natjecateljica The Voice-a i Superstara
Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - voditelji prošlogodišnje Dore, zajedno su bili pobjednici showa Zvijezde pjevaju prije dvije godine; Battifiaca je poznat po skeč emisije Bijele udovice, a Ferlin je jedan od najpoznatijih radijskih i televizijskih voditelja; pjesma je zasigurno sprdnjica poznajući njih dvoje
Vatra - jedan od najpoznatijih pop-rock bendova novije generacije, ova pjesma se nije skidala s radia i top lista

Za Mishu, Ernu i Eugena nikad čula i tu ni gugl ne pomaže.

Let 3, Zsa Zsu, Kedžu i ET mislim da svakako nema potrebe predstavljati.

Pjesmu od Zsa Zsa radio Cvek i navodno je dobra pjesma. Baš me zanima. E da, taj Misha je kao netko tko isto ima zanimljivu pjesmu.
Ali Let 3 i Babaroga. Wtf
Cetinski odustade. :LOL:

Back