Evo detaljnije tko su sudionici, par imena sam morao guglati jer bukvalno
nikadčula.gif:
Alen Đuras - prateći vokal Jacquesa u Kijevu, vječiti pjevač/bekvokal u svim HRT-ovim showovima ikad, imao je par vlastitih pjesama, ali nikad ništa nije ubo, doduše zgodan je pa će barem vizualno biti dobro
Noelle - nikad čula, prije, kao imala je par pjesama što su se vrtile po radio stanicama
Boris Štok - prošlogodišnji finalist Dore
Natalie Balmix - natjecateljica iz IDJShow, bila je zapažena prvim singlom
Marcela - jučer smo je spominjali
Pavel - dosta poznat pop rock bend, ovo im je vjerojatno najpoznatija pjesma
Vinko - ako je to Vinko koji mislim da jest, onda je riječ o pobjedniku 3. sezone The Voice-a
Lana Mandarić - natjecateljica netom završenom Superstara, pjevala i forumsku miljenicu
James Night - napisano prije par postova
Lu Dedić - isto
Barbara Munjas - prošlogodišnja Dora
The Splitters - isto
Saša Lozar - Kedžin kolega iz boy benda
Saša, Tin i Kedžo, godinama nekako korektan izvođač, ali nikad se nije uspio probiti ko Kedžo nažalost (iako je meni puno karizmatičniji i općenito zanimljiviji od Kedže)
Lara Demarin - bila u The Voiceu prije ne znam koliko godina, osim toga par nezapaženih pjesama i to je to
Stefany Žužić - osim što je Roova susjeda, natjecateljica The Voice-a i Superstara
Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - voditelji prošlogodišnje Dore, zajedno su bili pobjednici showa Zvijezde pjevaju prije dvije godine; Battifiaca je poznat po skeč emisije
Bijele udovice, a Ferlin je jedan od najpoznatijih radijskih i televizijskih voditelja; pjesma je zasigurno sprdnjica poznajući njih dvoje
Vatra - jedan od najpoznatijih pop-rock bendova novije generacije, ova pjesma se nije skidala s radia i top lista
Za
Mishu, Ernu i Eugena nikad čula i tu ni gugl ne pomaže.
Let 3, Zsa Zsu, Kedžu i ET mislim da svakako nema potrebe predstavljati.