hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Iz nekog razloga sam hajpovan za Doru, nije mi se to nikad desilo do sada.

Inače kad saznajemo koliko će biti u finalu? 12, 14 ili 16?

Na sajtu HRT-a u najavi stoji da će predstavljanje autorskih timova i pesama biti sutra u drugom delu emisije "Svijet diskografije" na HR2, tj. od 15:00 do 16:30.

S obzirom da nisu ušli u prvih 24 vjerojatno i nije neka pjesma. Opet s druge strane HRT se pokazao vrlo mutavim kada odlučuje koje će pjesme pustiti na Doru. Danijela Pintarić je bila prva zamjena 2007., ušla kao zamjena za nekog i na kraju bila 3.
Procitao sam da je i Vesna Pisarovic usla kao zamena 2001. pa zavrsila kao cetvrta.

vajbovi su da će biti Marcela ili Natalie Belmix, al aj da vidimo sutra

Majsta produžuje dane, vi ih skraćujete? Šta vam je ljudi???

Kradem snove, stvaram bore

Ovaj Eugen je zapravo veoma simpatican decko. Inace je glumac prvobitno.

Pa receno je bilo da ce 4.1. biti pesme, kako danas?

Osećam da će Babaroga bitki mnogo bolja od "Mama ŠĆ", ako je to ikako moguće, očekujem neočekivano, spektaklularnu pesmu, kostime svee, opet ce biti u maju na Evrovziji u top 7 kod publike iako idalje nema Bosne, Makedonije, Crne Gore, Bugarske itd, sa njima bi bili medju top3 ili top4 i 2023.godine po publici.

Samo još da se žiri unormalni i biće to najbolji plasman Hrvatske još od Marije Magdalene!

Verovatno i ona očekuje da Let3 ponovo pobedi pa ne želi da uzalud baca pesmu koju je čuvala 7 godina samo za ovu priliku 😁

Ove godine Let 3 mozda sprema nesto i za Izrael i Palestinu, ostaje sam samo sutra da cujemo svi ko su za njih babaroge..

Rusija i Ukrajina je sada manje aktuelna, ovu godinu nazalost u svetu obelezili su Izrael i Palestina..

Back