hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

A ona je potajno bila jedan od favorita valjda.
Ne poznajem curu dovoljno i njen rad ali fanovi su joj se obradovali.
Sad je pitanje ko je upao umesto nje, od one 4 rezerve.

Već smo pisali, a i HRT je potvrdio da je upala prva rezerva Baby Lasagna.

@ Miloš
tnx za odgovor, nisam stigao sve izlistatit odjenom.

E sad nadam se da će i na Dori biti Nepalaca u publici bar kad Let 3 bue nastupao :ROFLMAO:

Šteta, voleo bih svakako da je jednog dana vidim na ESC-u. Iako kaže da je pesma starijeg datuma, verujem da je kvalitetna i da će je naknadno izbaciti.

Kako bi bilo zanimljivo da Vatra sutra sve iznenadi i izbije u prvi plan i postane glavni favorit pored ovih unapred ishajpovanih

Fudbal je igra koju svi igraju i na kraju uveek pobede ipak Nemci.

DORA je festival, na kojem svi učestvuju, ali uvek pobedi Let 3.

Ko će sutra slušati hrvatski radio? 😀 Koliko će do trajati? Ja možda i ne bih slušao, ali ne znam da li će oni uopšte objaviti sutra pjesme na YT, pa bih radije slušao premijeru, možda čak i snimim premijeru nekih pjesama. Ja sam prošle godine pokušavao da slušam premijeru, ali čini mi se da sam kasnije tek se priključio pa nisam mogao unazad vratiti, jer evo vidim nije blokiran radio za prostor van Hrvatske.

Ko će sutra slušati hrvatski radio? 😀 Koliko će do trajati? Ja možda i ne bih slušao, ali ne znam da li će oni uopšte objaviti sutra pjesme na YT, pa bih radije slušao premijeru, možda čak i snimim premijeru nekih pjesama. Ja sam prošle godine pokušavao da slušam premijeru, ali čini mi se da sam kasnije tek se priključio pa nisam mogao unazad vratiti, jer evo vidim nije blokiran radio za prostor van Hrvatske.
Ma bice pesme, prosle godine tog dana a to je bio mislim 11.januar se moglo cuti i pesme i sve tog istog dana i na youtube..

Slušaću i ja, taman ću biti za kompom u to vrijeme. Ako sam skapirao, trajaće sat i po predstavljanje, taman.
Jeste malo novo novo srećna 2008. ali može i to, baš me zanima šta ima u ponudi

Sutra ću snimati sve što stignem, pa se nadam da ćemo imati skoro sve (bitne) pesme.

Možda to odradi neko drugi svakako, ali što je sigurno sigurno je.

Baš me zanima kaj su sve naši pripremili za ovu godinu!

Voljena zenooo CROATIA - LIVE PERFORMANCE GRAND FINAL 2024 :love::ROFLMAO:

Back