hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Uspalili se oni koji ne mogu odlučiti jesu i on ili ona... Lik prepričao što se događalo. Uopće je sprdačina da se to sve događalo tamo kada čuješ sve to od njega. Tiha soba za plakanje. Nevjerojatno. Drama oko mobitela i snimanja.... Dobro je i rekao pa to je Eurosong stalno se snima. Javna si osoba čim si tamo pomiri se s tim. Previše je to liberalno na Eurosongu. A pravo je i rekao za irsku pjesmu - ništa ničemu samo dobar televizijski nastup.

Da je bas toliko losa pesma, ne bi zavrsila na 6. Mestu. A nastup i koncept cine 50 % uspeha svakog muzickog performanca. Kamo srece da smo mi imali dobrog rezisera i umetnickog direktora, da jesmo ne bi zavrsili na ovom mestu. Bambi je imala najbolju reziju i pored Ukrajine koncept.

Interesantna mi je činjenica kako oni koji se pozivaju na slobodu govora na mir i ljubav su zapravo oni koji šire sve suprotno od toga.

Poslušao sam ceo podkast i kad se posluša ceo podkast u njegovom kontekstu shvatiš da dečko ništa pogrešno nije rekao. To što se voditelju Raletu ne sviđa Irska pesma i rekao je da je kriminalno loša pa to je mišljenje mnogih ali on je javna ličnost pa ima priliku da to javno izgovori. Mnogima se mnogo i sviđa i to je tako. Subjektivna stvar skroz. Nema tu nikakvog ličnog ataka na Bambie.

Rekao bih da su Bambie, Grkinja i Nemo previše osetljivi ako su ovo shvatili lično jer ih niko nije lično napao. Čak šta više Marko je rekao sve lepo o Nemu. To što su mu neke stvari bile čudne i javno je izneo svoje mišljenje ja ne vidim problem sa tim.

U momentu kada tražiš diversity i inclusivity onda nemoj zaboraviti da i ti budeš inclusive. Ali ja to ovde ne vidim, već sve suprotno od toga. Kad god neko samo iznese svoje mišljenje koje ne prija ušima one druge strane, oni ga odmah canceluju. Kakav je to mentalitet inkluzivnosti?

Omg ljudi, oni su otpratíli sa Instagrama i vi celu filozofiju napravili oko inkluzije različitosti 😂

Kako je BL imao pravo da priča šta priča, tako i ti koji su ga otpratili imaju pravo da se ne slažu sa njime, optužujete ih za nešto što sad i sami radite jer se ne podudara sa vašim mišljenjem 😂

Nisam video da su Bambi niti Marina išta objavljivali na konto situacije, samo su ga otpratili sa socijalne mreže.

Opustite se lol

Omg ljudi, oni su otpratíli sa Instagrama i vi celu filozofiju napravili oko inkluzije različitosti 😂

Kako je BL imao pravo da priča šta priča, tako i ti koji su ga otpratili imaju pravo da se ne slažu sa njime, optužujete ih za nešto što sad i sami radite jer se ne podudara sa vašim mišljenjem 😂

Nisam video da su Bambi niti Marina išta objavljivali na konto situacije, samo su ga otpratili sa socijalne mreže.

Opustite se lol
Ja sam mislio na ove fanove koji su digli hajku na Lazanju i Teju, ne na izvođače

Opustite se lol

Više sam imao na umu fanove koji su svašta pričali za BL.

Ovo troje sam samo prokomentarisao u smislu osetljivosti ako su ga zaista samo zbog toga odpratili. Meni je taj sam potez presmešan. Svakako imaju pravo na njega ali mi je smešno :D.

Back