Bas sam gledao neke klipove od onih koji su nastupali i wiwijevci i još neki. Izgleda odličan koncert bio i lijep skup ljudi koji baš se vidi,zna pjesme i uživali su. Vjerojatno zainteresiranost porasla Baby L .je revoluciju napravio. Možda da ex YU radi ovako, kao post ESC party.Sinoć je u Zagrebu bio Eurovision koncert ili party kako god. Nastupile su Efendi, Emmelie de Forest, Albina, Eugen, Marcela, Alessandra Mele.. Ali kada je izašao on, sve je eksplodiralo. Znači koja energija, lik je ubio. Tresao se pod od skakanja i deranja. Uglavnom, sada mi je još više žao što nije pobijedio... Priča se da planiraju pokrenuti Balkan Pre-party u Zagrebu jer je odaziv bio odličan. Bila je hrpa stranaca. I onaj lik što je osmislio cijeli nastup Lazanji - ide i sljedeće godine na Doru. Nekako mislim da je neka suradnja s Marcelom.
I Stela.Bilo bi lijepo imat preparty negde na balkanu pa da se svake godine rotira između Slo Hr i Srb kao i MKD, CG i BIH ako bude ucestvovala.
Moja neka wish lista za 25 je biti izvan kutije, ali i u kutiji jer s baladama nikad ne znas tako da
Marcela
Miach
Grše
Albina
Neke tamburice tipa Lullabay samo malo žešće
Vojko V
Manntra
Silente
Petar Grašo ili neko od stare garde
Vanna ili netko od tih starih predstavnika
Kukus nesto u stilu debili
Mia N
Jacques H čisto zbog kvalitete
Aleksandra Prijovic zbog međunarodnog skandala
I tako
Baby Lasagna je potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Group ( @polydorrecords / @universalmusiccroatia )
„Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici”, Marko Putišuć (Baby Lasagna)
„Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran i kreativan umjetnik koji posjeduje poseban X faktor", Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans.
"Čvrsto vjerujemo u njegov talent i sposobnost da se poveže s još širom globalnom publikom i postane istinska svjetska glazbena zvijezda. Imamo velike planove za njega i jako smo sretni što na njegovom glazbenom putovanju sada službeno počinjemo suradnju s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska”, Daniel Schmidt, Senior Vice President Polydor/Island & Ventura Records.
Little Big nije tamo neka ruska grupa, oni su grupetina i te kako poznata širom svetaAko je jedna ruska grupa(nesuđeni predstvnik RF) koja nije ni stigla do ESC imala turneju po Evropi, što ne bi imao i drugoplasirani učesnik koji je digao Evropu na noge?
Nisam ni rekao da je to NEKA ruska grupa, pročitaj malo boljeLittle Big nije tamo neka ruska grupa, oni su grupetina i te kako poznata širom sveta