Nije mi drago to reći, ali dobro da je odustala jer smo zahvaljujući tome dobili LazanjuMrzim što je Zsa odustala, verovatno bi bila u konkurenciji za pobedu.
Nadam se da ću biti #pozitivnoiznenađen lazanjom, inače obožavam lazanje.Nije mi drago to reći, ali dobro da je odustala jer smo zahvaljujući tome dobili Lazanju
Ona mi je simpa, do duse pitanje je da li je ona i njena muzika pogodna za ESC, ali ko je sve na festivalu, verujem da bvi prosla mozda i kao Detour cak..Mrzim što je Zsa odustala, verovatno bi bila u konkurenciji za pobedu.
Sve isto kao ti, samo umesto Damira mi je top 3 legendarnaa(verujem hit godine) VODUU PITII, TRIJEZAAN BITII AHAHAHAH valjao sam se dok sam slusao, jos i vozi kada krene, zarazna je barem i melodicna, kao sprdnja a ima instrumental dobar..Uglavnom, drago mi je što je Damir Kedžo došao sa nečim ozbiljnim poslije prošlogodišnje pjesme i mogu čak reći da mi je ova pjesma i bolja od Divlji Vjetre. Tekst zvuči cheesy, ali urađeno je da zvuči dobro.
Baby Lasagna vrlo moguće moj favorit. Sačekaću dok mi se slegnu dojmovi. Damir, Let 3 ili Baby Lasagna definitivno idu u Malmo.
Sve