hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Meni je ovo mnogo mnogo bolja Dora od prošle godine, na prošloj je bilo samo 3 pesme koje su mi se svidele, i jedan jedini live nastup, sad ima znatno više:
1. Lu Dedić
2. Eugen
3. Baby Lasagna
4. Lana Mandarić
5. Damir Kedžo
6. Alen Đuras
7. Vatra
8. Marcela
9. Mario ft Robert
10. Let 3
11. Natalie Balmix
12. Noelle

Nisu sve pesme za evroviziju, ali su okej.
Pobednik je definitivno onaj ko najbolje predstavi pesmu, tako da svakako mogu da vidim da mi Lu bude i na 24. mestu, a npr Let 3 na prvom.

Marcela, Eugen, Lu, Alen Đuras, Lana, Baby Lasagna (osetno drugačiji i jako me zanima nastup).
Pavel i E.T. simpa. Nije mi loša ni Noelle.
Za utisak o Let 3 čekam nastup, kao i prošle godine.

Ok Dora, ima da se izabere.

1. Eugen
2. Kedzo
3. Lu Dedić
4. Lazanja
5. ET
6. Alen Đuras
Ostali bolje da ne kažem šta mislim

Screenshot-20240104-155902-X-2.jpg

Uglavnom, drago mi je što je Damir Kedžo došao sa nečim ozbiljnim poslije prošlogodišnje pjesme i mogu čak reći da mi je ova pjesma i bolja od Divlji Vjetre. Tekst zvuči cheesy, ali urađeno je da zvuči dobro.

Baby Lasagna vrlo moguće moj favorit. Sačekaću dok mi se slegnu dojmovi. Damir, Let 3 ili Baby Lasagna definitivno idu u Malmo.

Čekam Pokya da poslušam pjesme, ali kad vidim pozitivne komentare na zadnju pjesmu koju prvobitno nisu pustili odma mi se digne tlak. Mogu samo zamislit tu raspalu komisiju koja "sluša" pjesme. Korumpirani i nesposobni do srži gdje guraju samo imena, bez ikakvog osjećaja koja bi pjesma zapravo mogla bit potencijal za esc 🤮

Iduci put kad mi dode onaj kreten sto skuplja pare za HRT pristojbu nabit cu mu cijeli TV, antenu i radio u usta, nek nosi na Prisavlje 3, 10 000 Zagreb. Fuj, moram popit terapiju zbog tog sta nam rade od drzave. Hajp sluzbeno -19

Last edited:
Mrzim što je Zsa odustala, verovatno bi bila u konkurenciji za pobedu.
Ona mi je simpa, do duse pitanje je da li je ona i njena muzika pogodna za ESC, ali ko je sve na festivalu, verujem da bvi prosla mozda i kao Detour cak..

Uglavnom, drago mi je što je Damir Kedžo došao sa nečim ozbiljnim poslije prošlogodišnje pjesme i mogu čak reći da mi je ova pjesma i bolja od Divlji Vjetre. Tekst zvuči cheesy, ali urađeno je da zvuči dobro.

Baby Lasagna vrlo moguće moj favorit. Sačekaću dok mi se slegnu dojmovi. Damir, Let 3 ili Baby Lasagna definitivno idu u Malmo.
Sve isto kao ti, samo umesto Damira mi je top 3 legendarnaa(verujem hit godine) VODUU PITII, TRIJEZAAN BITII AHAHAHAH valjao sam se dok sam slusao, jos i vozi kada krene, zarazna je barem i melodicna, kao sprdnja a ima instrumental dobar..

Back