hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Slab festival generalno, dosta loših pesama, ali opet ima nekoliko solidnih za Evroviziju, a to je, jelte, i poenta.

1. Lazanja
2. Eugen
3. Lu
4. Povlačenje sa Evrovizije

UPDATE : (dobro sam razmislio)

1. Tišina Eugen ...najautentičnija i najkonkurentskija pesma za esc, zajedno sa dve pesme ispod
2. Baby Lasagna – Rim tim tagi dim
2. Lu Dedić plavi leptir
3. Kežo
4. MIŠA
5. Tamburica Alen Đuras
6. Marsela Gasolina
7. LET 3

Sve u svemu mislim da će HRT slati Kedžu... (javlja mi se) :ROFLMAO: videćemo. Ako mu HRT žiri diodeli najbviše poena i nek je sa ovom pesmom treći kod publike a što nije teško zamisliti , to bi bilo potencijalno prvo mesto.
Eugen (momak švapskog imena otpevao emotivni balkan balad -najbolji je ...bravo Eugene ! + Baby Lasagna su totalni HIT i najveće otriće i iznenađenje DORE 2024.

Idalje je MAMA ŠČ najbolja pesma u poslednjih 12344577 doraaa.. tako da čekaće rekao bih Hrvati sada posle uspeha 2023.godine, čekaće novih skoro 20 godina ili više za top 7 u finalu pesme evrovzije po glasovima publike( pored neucestovanja Bosne, Makedonije, Crne Gore, Bugarske...)

Lasagna osvaja drugo mesto ove godine, prosle godine su svi videli Lei Lei kao laganog pobednika, a bili su drugi, znaci srebrna medalja ove godine izgleda ipak za Lasagnu..

Mislim da mi je najbolje da već sad odem na konzultacije kod Turba kako izvesti kvalitetan meltdown nakon što Lazanja završi na 7. mjestu Dore
Idalje je MAMA ŠČ najbolja pesma u poslednjih 12344577 doraaa.. tako da čekaće rekao bih Hrvati sada posle uspeha 2023.godine, čekaće novih skoro 20 godina ili više za top 7 u finalu pesme evrovzije po glasovima publike( pored neucestovanja Bosne, Makedonije, Crne Gore, Bugarske...)
Evo ti next best thing

Posle preslušavanja ovih 24 numera za novu DORU, moj glavni utisak i pesma koja je meni jedino ostala u glavi: MAMA LJUBILA MORONAAAA, ŠČ, MAMAA LJUBILA MORONAA ŠČ..

Čekaćemo na "In corpore sano" mi, a Hrvati na novu "Mama šč" novih 10 do 15 godina... Let 3 razocarao, ako i Konstrakta razocara onda ce biti grcevita borba za ulazak u finale, ako pokida Konstrakta, gledacemo Evrovziju u Beogradu 2025.godine, da se ispravi nepravda naneta Srbiji 2022.godine, kada smo morali pobediti i pobedili bismo 100% da nije poceo rat u Ukrajini..

Back