hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Suma sumarum: Dora 2024. pojela Doru 2023. za doručak.
1. Eugen
2. Baby Lasagna
3. Lu Dedić
4. Lana Mandarić
5. Alen Đuras
------------------------------------------------------------------
6. Damir Kedžo
7. Marcela
8. ET
9. Vatra

Prošle godine nisam mogao nabrojati dobre pesme na prste jedne ruke, sada ih ima. Veliki pomak. (y)

Meni je bolja Babaroga, mada meni se i Mama Sc sviđala. Preslušao sam sve tri pjesme ponovo i mislim da mi je Baby Lasagna definitivno favorit. On je bio i član benda Mantra ja mislim, znači ima iskustva i sa scenom i Dorom.

Jedini možda problem oko te pjesme je što je malo overwhelming. Nešto poput Mađarske 2018. koja je bila lom, pa na kraju loš rezultat. Babaroga je nekako dosta usklađenija.

Last edited:
Koji ces mi vrag, da ne budem prosta, pametnom dosta!! Idemoo trashy bop!!

Kakva je Eugen mica mawa slatka. Video da sam okacio story na insta ( vatrinu pesmu) i salje mi poruku, da li sme da se objavi pesma? A mukica mawa... pa da li je moguce da hrt toliki raspad, da bukvalno nije u kontaktu sa ljudima koji se takmice na festivalu. Jbt, na Rts-u, tacno znas sve. Kad ti je ono slikanje, kad potpisujes ugovore, kad ti krecu probe...

Ovo je definitivno najbolja dora od povratka iste. Vidjeti cemo kako ce to zvučati na sceni. 😁

Babaroga ne da mi da uđem
Kažu mi da nisam bio zao
A ja samo nisam noge prao

roman reigns wwe GIF

Last edited:
Pesme generalno nisu toliko lose. Ali, ono sto bih naglasio jeste da ovaj trend muzike nama bas ne lezi najbolje. Niko od izvodjaca se nije setio da snimi neku jaku i mocnu pesmu, poput: Doris Dragovic - Marija Magdalena (1999). Takodje bih dodao neke pesme 70ih, kad se jos znalo sta je melodija i kvalitet: Vicky Leandros - Apre Toi (1972), Long live love (1974) itd. Nekako imam utisak da svi izvodjaci pokusavaju da "plagiraju" Lady Gagu, Karelusu...

Back