hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Pa Let3 bi prosle godine pobijedio i s nulom od žirija. Treba samo ishajpati Lazanju.

Valjalo bi i Let 3 nekako izbaciti 😅
Ehh pa kako da ih izbace? Hrvatska jedno kontam 20 godina nije imala bolji plasman kod publike i generalno na ESC, zapravo i duze od toga i sadaih izbaciti, to ti je kao da Željko Joksimovic se prijavi na konkurs i odbiju ga, bukvalno Hrvati nemaju bolji plasman XXXXXX godina od Letovaca, a mi nemamo hiljadu godina takav plasman kao Željko, neće Hrvati svoje bisere saplitati.

Sta hajpuju hrvatske fanice najvise? One treba da izguraju pobednika.
forum.hr kažu Lazanja i ponovo Let 3, a par je pomenulo Lanu Mandarinu (tako je zovu) kao simpa opciju

I uglavnom prozivanje Kedže kao ovde

tako da je to u suštini to, slično svuda

Dobro Lazanja mora da uradi dobar nastup onda i to je to.

A za javnost je super prica da pobedi pesma koja je usla kao rezerva.

Super, znaci jos jedan troll act. Welcome back to 2008.
Ali šta je ovde tačno trolovanje osim tvojih komentara? Muzika/ instrumental su slojeviti i produkcija je na visokom nivou. Pritom je lik iz benda Manntra koji je (po mom mišljenju) jedan od najkvalitetnijih bendova na ovim prostorima.

Od kada je metal = trolovanje? Bizarno 🤡🤡🤡

Ima li igdje Damirova pjesma, hoću da preslušam opet neke pjesme ali nigdje da nađem

Imaš u ovoj temi, samo prelistaj unazad.

Jao Mantra je bila super na Dori pre par godina. Moj favorit te godine kad su nastupali.

Pa znaci Let 3 je opet u favoritima po defaultu. Ko ne bude mnogo obracao paznju na ostale pesme glasace za njih.

Pa znaci Let 3 je opet u favoritima po defaultu. Ko ne bude mnogo obracao paznju na ostale pesme glasace za njih.
al opet pitanje je koliko takvih glasa?

prošle godine su skoro svi nastupi bili očaj, a šlag na tortu 5 tetki iz Harmonije Disonance koje se okreću u krug. Tako da je imalo smisla da troll act izdivlja sa tvt.

ove godine izgleda da neće biti baš tako

Ne verujem da će Babaroga imati ni približan otisak kao Mama ŠČ, al bumo videli
U svakom slučaju treba da ponude nešto što već nisu prikazali. Mislim da igranje na kartu ekscentričnosti neće proći i da cveće u dupetu i matorci u gaćama ne prolaze dva puta. Ali, meni je babaroga bolja pesma od Mama ŠČ.

Natalie nije tako losa koliko ste je ocrnili, neki revamp bi popravio stvari. Eugen prelepa emocija, bas prijatno iznenadjenje. Bice zanimljiv izbor!

Back