Hvala
@Pokahontas odslušah sada sve, trebalo mi je vremena da iščitam temu.
Alen Đuras - Kao one pesme u vrtiću što se puštaju dok dečica slažu puzle, fino ali neupečatljivo.
Baby Lasagna - Meni je ovo otkriće, i on kao pojava i pesma. Autentično, hrabro i vozi me na prvu. Rekao bih da je najviše konkurentno od svih.
Barbara Munjas - Pa Barbi, rekao bih da si ipak pobjediva.
Boris Štok - Dosadno.
Damir Kedžo - Pa nije ovo loše toliko, fali mi da nešto pukne u pesmi definitivno. Fina balada.
Erna - Smorih se.
ET - Dora 2001 who?
Eugen - Pa ovo je lepo jako, nisam pesmu primetio sa rekapitulacije, možda mi je bolja čak od Kedžine.
James Night - Ovo mi je užas na nekoliko nivoa.
Lana Mandarić - Prija mi ova pesma, njen glas miluje, međutim smeta mi ponavljanje fraze "Moje more" biće da se inspirisala Džanumom.
Lara Demarin - Pa ovo mi je ok skroz, slušljivo je.
Let 3 - Mama ŠČ je bila glupost, ali hajde imala je neki koncept a ovo je tek katastrofa ekstra kategorije. Biću razočaran ako ih Hrvati opet pošalju. Ovo je stvarno sprdnja.
Lu Dedić - Booooring
Marcela - Ovo mi je bilo kul i po isečku, sviđa mi se. Ne znam baš koliko je za ESC, ali bolja je od većine.
Mario Battifiaca x Robert Ferlin - Šta je ovo rekla sam?!
Misha - Pa i ovo je ok, nisam oduševljen ali može da prođe. Prvobitno sam mislio da je žena.
Natalie Balmix - Od nje sam najviše očekivao, i s obzirom da je Dimitrov radio pesmu, očekivao se neki bum. Ovo nije loše, ali moglo je i bolje.
Noelle - I ovo je ok, opuštajuće.
Pavel - Dosadna mi je ta priča Majo..
Saša Lozar - Zaspao sam
Stefany Žužić - Dat' će Bog da ne pobediš.
The Splitters - Ni ovo mi se ne dopada.
Vatra - Ne da nema vatre nego..
Vinko - Ovo mi je zvučalo ok na isečku, međutim kada sam poslušao celu, nije mi nešto.
TOP 9 nakon prvog preslušavanja, ostalo mi je kanta za đubre:
1. Baby Lasagna
2. Lana Mandarić
3. Eugen
4. Damir Kedžo
5. Marcele
6. Natalie Balmix
7. Lara Demarin
8. Noelle
9. Misha