hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Lu Dedic - joele... ja kad se napucam antidepresiva npr. Al uz dobar nastup mogla bi se izvuc. Bas je nekako Zanamari - kako da te volim

Marćela - trebala je ici sa not the same.

Beloćo - ovo nije troll, ovo je bezze

Misha - jos jedno ugodno iznenadenje. Moglo bi dobo proci

Natalie - cajke na hrtu khm

Noela mi je ok

"Vodu piti trizan biti" u Malme!

Ove godine smo glasali sa svim mogucih telefona i kartica za Let 3, ako oni ne pobede, mogu ovi momci, fino se sprdaju, odlican troll, glasamo svi za vas momci Frline do pobedeee!

I'M
BURNING
LIKE
GASOLINE

Božeeee Marcela me na momente podseća na Agnes 😻

Lu - žiri
Lazanja - publika
Eugen - ukupno pobednik
Lu baš ne deluje kao neko koga bi podržao žiri. Etno-ish balada sa elementima fantastike nije nešto na šta se žiri pali. Obično vole nešto komercijalno bilo da je balada ili brža pesma. Ne znam zašto se ljudi uvek zakače za balada = žiri. Puno balada flopne kod žirija.

Molim HRT da ovim ljudima da neku specijalnu nagradu za tekst

Lu Dedić-Jako lep instrumental, atmosferična pesma, nešto što bi možda bio Kraljićkin repertoar. I ovo mi je još jedan ESC konkurent definitivno. 9
Marcela-
Ne znam, i ovo mi je sasvim solidno, nekako mi je Dua Ljipa fazon čiji nisam fan ni najmanje, ali ovo mi je baš onako radijski, skroz prijemčivo. 8
Mario Battifiaca i Robert Ferlin-
No comment, ne znam kako objasniti činjenicu da je ovo prošlo konkurs, osim time da je radio neki debeli mito. 1
Misha-
Onako. Zvuči kao neka abitna random pesma na nekom ŠLJ radiju koji niko ne sluša. Potpuno utiska bez. 5
Natalie Balmix-
Ova kao bila favorit na slepo? Sure, Jan. Bezveze, plus slutim vokalni raspad uživo. 5
Noelle-
Zaređao se prosek, ovo je nešto što ne bi bilo konkurentno ni na pokojnom Sunflower festivalu. 5

al najjači mi ovi "Dora 2024 top 24" kanali kad 2 minuta od izlaska pesama već imaju top, kao baš si dobro preslušao pesme 😂

al najjači mi ovi "Dora 2024 top 24" kanali kad 2 minuta od izlaska pesama već imaju top, kao baš si dobro preslušao pesme 😂
Najjace je sto treba napraviti top 6, jer vise od pola pesama i rec top ne treba da idu u istu recenicu. :ROFLMAO:

Po svemu sudeci, Twitter ce dosta raditi kad se bude odrzavala Dora... Zna li se tacan datum?

Pavel-Zvuči mi švedski-šlagerasto, gotivan mi je taj fazon, ali ne pali više kao ranije. 6
Saša Lozar-
Hello, Sunčane skale 2007. Ipak, dopada mi se, dopada mi se taj pop vajb s početka dvehiljaditih. 7
Stefany Žužić-
Takođe ima taj festivalski vajb, slušljivo je i sasvim korektno. 6+
The Splitters-
I ovo mi je ok, mana je to što je dosta repetitivno, ali cool rok fazon. 7
Vatra-
Još jedna sasvim dobra stvar, ovaj brzi gitar ritam baš gotivim. 7+
Vinko-
Hm, za ovo će mi trebati još koje slušanje, ima potencijala. Na prvu deluje kao blagi smor, ali mi se sviđa boja glasa. 6+

Meni je ovde Eugen favorit, mada nesto sumnjam u njegovu pobedu, ali stvarno bih voleo da ga vidim u Svedskoj. Ostalo mi je sve prosek.

Evo sad nakon nekoliko puta preslusavanja, da dam neki opsti utisak o selekciji. Generalno, bolja Dora od prosle, mada ne mogu da se otmem utisku da vecina pesama ne bi mogla proci selekciju Una Voce Per San Marino, a prosla je na Doru + jedan veliki - selekcionoj komisiji koja je htela da ostavi Lazanju ispod crte i da nije bilo Zaze nikad ne bi culi ovaj masterpiece, a verovatno ce to biti pobednicka pesma. Elem, pesme koje mi se svidjaju:
Eugen, Lazanje, Alen Djuras, Lu Dedic, Kedzo, ET, Lara Demarin i Vatra + Pavel(njihova pesma potpuno nekonkurentna ali mi je bas ona simpa).... IOJEJEJE sve u meni budi se novi zivot radja se :love:

Hvala @Pokahontas odslušah sada sve, trebalo mi je vremena da iščitam temu.

Alen Đuras - Kao one pesme u vrtiću što se puštaju dok dečica slažu puzle, fino ali neupečatljivo.
Baby Lasagna - Meni je ovo otkriće, i on kao pojava i pesma. Autentično, hrabro i vozi me na prvu. Rekao bih da je najviše konkurentno od svih.
Barbara Munjas - Pa Barbi, rekao bih da si ipak pobjediva.
Boris Štok - Dosadno.
Damir Kedžo - Pa nije ovo loše toliko, fali mi da nešto pukne u pesmi definitivno. Fina balada.
Erna - Smorih se.
ET - Dora 2001 who?
Eugen - Pa ovo je lepo jako, nisam pesmu primetio sa rekapitulacije, možda mi je bolja čak od Kedžine.
James Night - Ovo mi je užas na nekoliko nivoa.
Lana Mandarić - Prija mi ova pesma, njen glas miluje, međutim smeta mi ponavljanje fraze "Moje more" biće da se inspirisala Džanumom.
Lara Demarin - Pa ovo mi je ok skroz, slušljivo je.
Let 3 - Mama ŠČ je bila glupost, ali hajde imala je neki koncept a ovo je tek katastrofa ekstra kategorije. Biću razočaran ako ih Hrvati opet pošalju. Ovo je stvarno sprdnja.
Lu Dedić - Booooring 😳
Marcela - Ovo mi je bilo kul i po isečku, sviđa mi se. Ne znam baš koliko je za ESC, ali bolja je od većine.
Mario Battifiaca x Robert Ferlin - Šta je ovo rekla sam?!
Misha - Pa i ovo je ok, nisam oduševljen ali može da prođe. Prvobitno sam mislio da je žena.
Natalie Balmix - Od nje sam najviše očekivao, i s obzirom da je Dimitrov radio pesmu, očekivao se neki bum. Ovo nije loše, ali moglo je i bolje.
Noelle - I ovo je ok, opuštajuće.
Pavel - Dosadna mi je ta priča Majo..
Saša Lozar - Zaspao sam 🥲
Stefany Žužić - Dat' će Bog da ne pobediš.
The Splitters - Ni ovo mi se ne dopada.
Vatra - Ne da nema vatre nego..
Vinko - Ovo mi je zvučalo ok na isečku, međutim kada sam poslušao celu, nije mi nešto.

TOP 9 nakon prvog preslušavanja, ostalo mi je kanta za đubre:

1. Baby Lasagna
2. Lana Mandarić
3. Eugen
4. Damir Kedžo
5. Marcele
6. Natalie Balmix
7. Lara Demarin
8. Noelle
9. Misha

Back