hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Alen Đuras - svida mi se, ne zato sto su me odhranili na rakiji i tamburici, nego se bas uklapa. Zvuči nekako ljetnje, nekako je latino-slavonija-kobasica vajb

Baby Lazanja - iskače iz kalupa, posro se po svima. Doduse onaj tntrtnt pocetak vuce na Fall Out Boy, a cijeloukupni dojam na Electric Callboys, samo bez growla sto uopce nije lose.

Barbara Munjas - oslobodi i ne zavedi. Sigma female -(minus)0/10

Boris Štok - nisam njegov fan niti fan njegovog silovanja na dori.

Kedžo - osim onog sto se izdero nista spec

Erna - najjače predstavljanje, erasmus, kompletan zivotopis za jednu aj, okej pjesmu.

Jao ET mi je nesto sto cu verovatno slusati, a Eugen je totalno ESC materijal. Nadam se da nece flopnuti uzivo posto on nije pevac u nacelu, nadam se da ce biti na nivou zadatka.

ET-Jeste passe, ali me radi i vozi poprilično. Nostalgičan sam prema ovom zvuku, te možda i to ima uticaja, ali mislim da će biti lepo videti i čuti ovako nešto na sceni. 8
Eugen-
Ko si ti? :eek: Ovo je topčina, pravi reprezent balkanske balade modernog tipa, plus ovo može vrhunski izgledati sa adekvatnom vizuelizacijom. Bravo dečko. 10
James Night-
Slušljivo mi je ovo, nisam baš impresioniran vokalom, ali pesma je u koraku s vremenom. Vrlo pristojno. 7
Lana Mandarić-
Osim fizičke sličnosti sa Teyom, i tog tekstualnog dela, ovo mi muzički i nema baš nekih dodira sa njom. Dobra je pesma, ima taj blagi soft rok vajb, skroz ok. 8
Lara Demarin-
Ovo mi kao neka Lana Jurčević novije generacije. Onako, blago neinspirativno, iako nije loše. 6
Let 3-
Ajde mavš dede. 1

Posto su pustili belocu i onog furlina bas me zanima koliko dobrih pjesama nije proslo

Posto su pustili belocu i onog furlina bas me zanima koliko dobrih pjesama nije proslo
Onaj osecaj kada ti je taj Furlin najbolji na ovogidisnjem festivalu, onda je jasno sve o kvalitetu DORE24 haha..

Momci snažni, hvala na pažnji, da ne budem prosta, pametnom dosta najjača Dora lirika još od 2019. i Dabogda pala u zagrljaj tebi Lidije Bačić Lille 🥵🤳
Da ne budem prosta pametnom dosta bukvalno stih ove evrovizijske sezone 😍

ET - bas tipicno ET-ovski. Gazba je bas early '10s. Pjesma vozi, al mi se ne sviđa. Kao boss majica koja je tlk puta oprana da joj slova pocinju ispadat. Ipak, ne sumnjam da ce nastup gorit.

Eugen - ugodno iznenadenje

James Night - ovaj izgleda ko anemicni Servus Snape ili Vilma iz Skubija, a tako i zvuci. bezze

Lana - nis spešl, bezze

Lara - takoder

LET3 - malo me iritira taj autotjun, al aj to je Let 3 pa im je oprosteno

Ovako trenutno mi djeluje da bi Lu mogla uzeti žiri. Takva pjesma + na račun familije = hiperventiliranje žirija

Back