libertà
Ekspert
Winner rekao bih
Ovo je definitivno pobjednik. Nije ni jasno da je bio rezerva uzas
Winner rekao bih
Ovo je definitivno pobjednik. Nije ni jasno da je bio rezerva uzas
Solidan top 10, do duse kod mene nije tim redosledom, ali vecina ovih su i meni u vrhu i top 10, jedino znam nepopularno misljenje, ali fali samo legendarni ludak Ferlin umesto nekoga i top haha i Vatra mozda medju prvih 10..12 Baby Lasagna
10 Lana Mandarić
8 Eugen
7 Let 3
6 Lu Dedić
5 ET
4 Natalie Balmix
3 Marcela
2 Noelle
1 Misha
top 3 se baš baš ističe
ako nastaviš da smaraš zvaću vojsku da te regrutujuSuper, znaci jos jedan troll act. Welcome back to 2008.
Kozmopoljko draga, u cijeloj ovoj strci oko Dore nismo Vas stigli pozdraviti. Dobro došla nazad, evo Konstrakte na PZE, evo i Vas!
Kakav božji troll act, Lignjo?! Poslušaj pjesmu pa onda prokomentirajSuper, znaci jos jedan troll act. Welcome back to 2008.
Ma zovi.ako nastaviš da smaraš zvaću vojsku da te regrutuju
Opaa, konacno neko ko ne hejtuje "Vodu piti trizan biti", konačno neko normalan, bravo Milicee!1. Baby Lasagna (mada izgovor engleskog para uši)
2. Lu Dedić
3. Vodu piti, trizan biti
4. Lana Mandarić
5. Let 3
6. Eugen
7. Kedžo
Bolja mi je ovogodišnja Dora od prošlogodišnje...
Kako molim? ma zamenila ste me s nekim ... ne znam tko je to točno ali zvuči kosmopolitski, lolKozmopoljko draga, u cijeloj ovoj strci oko Dore nismo Vas stigli pozdraviti. Dobro došla nazad, evo Konstrakte na PZE, evo i Vas!![]()
Valjda su nešto zaključili prošle godine kada su podržali Mama ŠČ i kada se Hrvatska plasirala u finale ESC.Nadam se samo da ziri nece spreciti Lazanju da pobedi posto muzicki strucnjaci nisu ovo pustili ni da prodje konkurs. Mora da se napravi jak hajp.