hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Pozdravljam odluku. Nadam se da ce dio novca koji bi inače dali za najam dvorane iskoristiti za agazman boljih koreografa i redatelja te da će nabaviti jos koju kameru, da vrhunac nastupa vise ne bude desni bok i kamera (kao onaj luster) sa plafona

Nekako Dora van Opatije nije to to, znam da nije prvi put da se to desava, ali prosto nije mi to to.

Sto se mene tice nek i ime promijene. Ovo ime asocira na losu glazbu, koja se ne slusa niđe osim na Dori. Da sam na HRTu osobno bih se zalagao za promjenu cijelog brenda.

1703869449471.webp

Pozdravljam odluku. Nadam se da ce dio novca koji bi inače dali za najam dvorane iskoristiti za agazman boljih koreografa i redatelja te da će nabaviti jos koju kameru, da vrhunac nastupa vise ne bude desni bok i kamera (kao onaj luster) sa plafona
Nisu oni ni plaćali najam. Opatija je dala besplatno dvoranu. Suradnja Opatije i HRT-a jer su tada bili dani nečega, a sve je kulminiralo Dorom.

• Like
Reactions: Mrm
Iskreno ako ce biti smor festival, ocajni nastupi, kadriranje itd, onda dobro je da Hrvati nesto menjaju, etoo napokon su usli u finale, sa svakom drugom pesmom bi ove godine bili poslednji u polufinalu, ove godine imaju i poznatija imena, pa da vidimoo mogu li posle duzeg vremena Hrvati konacno i taj jos jedan korak napred a to je top 10 u finalu Evrovzije, ili da ukinu ziri POTPUNO, onda im je top 10 sa nekom zaraznom pesmom i dobrom pesmom poput Mama ŠĆ zagarantovan, ove godine da su ucestovale sve zemlje Balkana, oni bi uzeli 200 poena publike umesto ovih 120 cini mi se..

Svaka čast ako to već snima spot za Dora pjesmu. Inače ni pobjednici Dore nemaju spotove lol, super štonje ozbiljno shvatila

Šuška se da je brza pesma. Ako ništa drugo, ispromovisaće se dobro.

Drago mi je što sele Doru iz one male sportske dvorane. A još mi je draže što će konačno imati polufinala.
Dva do tri imena se posebno ističu. Let 3 - ne verujem da će ih izabrati ponovo,ali nije nemoguće. Ako odu sve zavisi od pesme ali opet kao ponovci vidim ih ipak daleko niže.

Нема никаквих новости са ХРТ, али негде рекоше да ће изаћи првих дана јануара са новим форматом Доре и датумима.
Наравно о објави песама ни трага ни гласа.

Nakosutra znači. Definitivno od MarČele i Natalije očekujem najviše

Нема никаквих новости са ХРТ, али негде рекоше да ће изаћи првих дана јануара са новим форматом Доре и датумима.
Наравно о објави песама ни трага ни гласа.
Koliko sam čula HRT ima baš loš marketing u smislu nisu aktivni na društvenim mrežama. A to da će pesme biti objavljene u četvrtak to je navodno saopšteno na radiju - ovo je sa Hrvatskog esc forum sajta.

Back