hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

što je #Dora2024 tag na tviteru toliko neaktivan u poređenju sa #PZE24? Gde su fanice?

Opa prekosutra hrvatske pjesme, 5. januara sve pjesme za MGP, 8. januara Irska, a između toga će biti još i Luksemburg 🤩

Super što će pesme biti ranije, ja nekako očekujem daleko kvalitetniji izbor nego prošle godine.

Super, jedva cekam da cujem pesme, mada svi znamo da Hrvati ove godine salju "Babarogu" u Malme to se podrazumeva, ono sto je Joksimovic za Srbiju to su Letovci za Hrvatsku hehe

Ja se radujem da čujem dosta pesama. Natalie, Vatra, Zsa Zsa, Kedzo, Pavel...

Puštanje pjesama na Hrvatskom radiju kao i predlani 😵‍💫 od 14 do 17 h.
Vinko je napisao da mu je pjesma na YT izlazi 8.1., tako da će valjda tad sve. Iako ne kontam čemu 4 dana razmaka

Koliko sam čula HRT ima baš loš marketing u smislu nisu aktivni na društvenim mrežama. A to da će pesme biti objavljene u četvrtak to je navodno saopšteno na radiju - ovo je sa Hrvatskog esc forum sajta.

Bože pa zar opet. Oni baš vole taj radio u trećoj deceniji 21 veka, majko Isusova.
Ali hajd donekle i razumem, time bar malo dižu slušanost državnog radija i te emisije.

Pa ništa ko čuje čuje direktno u etru, svi drugi će lepo poslušpati valjda 8 jan. na YT.

meni kul to radio predstavljanje isk, niko drugi to ne radi

samo da se nađe neki frik da nasnimi pesme uživo dok budu išle pa da šibne na jutjub

Pa i Belgijaneri su imali nf preko radia kad je kakasi izabran

Back