Samo sam se došla upisati kao još jedna lazanjica, Pure razbio konkurenciju, svaka mu čast!
Kao velika obožavateljica Manntre, bila sam oduševljena kada sam vidjela da se iza imena Baby Lasagna krije njihov bivši gitarist Pure. Još veće oduševljenje je bilo kad je upao među natjecatelje (hvala, Zsa Zsa!). I onda... najveće oduševljenje kada sam čula pjesmu!
Nekako se ne bojim za njegov nastup uživo... jest, i sam je priznao da ima tremu, ali smatram to normalnim. Dečko je desetak godina nastupao s bendom puno više vani nego u Hrvatskoj (i Malmö je na popisu), osim što se zna ponašati na velikim pozornicama, ima već iskustvo nastupa i na Dori, a ni za vizualni dio se uopće ne brinem jer mu je cura/žena fotografkinja, radila mu je videe i ima iskustva.
Moram još reći da sam se zapravo iznenadila kada sam vidjela da se vratio na Doru jer je nakon nastupa 2019. rekao da ne bi to više ponovio. Sjećam se da se frapirao kad je saznao da su tamo samo vokali uživo i da mora glumiti da svira.

Baš me zanima što mu je promijenilo mišljenje i što ga je motiviralo da se prijavi.
U svakom slučaju, sretno mu bilo! Konačno da smo i mi ovako napaćeni dočekali da imamo THE pjesmu.