hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

to je kategorički netačno

može možda da važi za ove PGP RTS tipa Bane Lalić, Empathy Soul Project i Hristina, ali za sve druge niđe veze. A i tu je bilo slučaja odbijanja, kao recimo sa Gocom Lazarević prošle godine.
Do duše RTS je takodje i poznat da baš ne forsira da kazem narodne pevace i turbo folk zvezde, jer oni nisu za Evrovziju, zato mozda i Goca nije prosla, u fazonu su bili to je za grand festival koja crna evrovzija, verovatno bi i Zorica Brunclik isto prosla, cak mozda i Ceca kada bi se prijavila, Lukas upao jer je bilo bas mnogo primljenih pesama i bilo je ruku na srce losijih pesama od njegove i medju primnjenim, da se biramo 10 ili 15 za finalni izbor, Lukas ne bi prosao taj konkurs..

Pobeda Lazanje je bitna iz više aspekata, a pre svega da razbije zid generalizacije kao u Srbiji nakon Konstry i da dogodine vidimo mnogo više Lazanja na Dori

Ako pobedi Let 3 ili tako neko presipanje iz šupljeg u prazno, opet dogodine slabo do nikako

Pobeda Lazanje je bitna iz više aspekata, a pre svega da razbije zid generalizacije kao u Srbiji nakon Konstry i da dogodine vidimo mnogo više Lazanja na Dori

Ako pobedi Let 3 ili tako neko presipanje iz šupljeg u prazno, opet dogodine slabo do nikako
Pa ne bih bas rekao da je Let 3 iz Šupljeg u prazno, evo razmisljam i ne mogu se setiti u poslednjih 20+ godina a mozda i vise čak ko je to iz Hrvatske otisao na Evrovziju i osvojio 7.mesto u finalu po glasovima publike, a da pritom na istom nisu ucestovali Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Bugarska itd??
Kao drugo u ukupnom zbiru, ovo je jedan od 3 najbolja plasmana Hrvatske bio u 21.veku a najbolji posle blizu 20 godina, tako da ok je da neko to ne voli ili ne sluša, ali malo poštovanja ne bi bilo na odmet.

To je kao kada bih ja rekao da je recimo loše da Srbiju predstavlja Željko Joksimović, jer je mene već smorio, postao antipatičan iz više razloga i nisam više neki fan njegove muzike i da napišem ovde, ako on pobedi to je prosipanje iz šupljeg u prazno, a čovek Srbiji i SCG doneo dva top 3 plasmana, a Bosni doneo jedini vrhunski plasman..

Jedno je ne slušati neku vrstu muzike, a drugo je rugati se i ismevati tome, Let 3 se jednom u zivotu poujavio na DORI svi pisali bice uzasno plasiran smejali se oni doneli Hrvatskoj najbolji plasman posle xxxxx godina..

Bilo bi bolje da HRT svih 200 pjesama stavi na net pa neka publika glasa mjesec dana i onda se odabere određeni broj pjesama po publici. Ili da se proširi žiri s puno više ljudi različitih godišta.
Ovo nema smisla.

Zsa Zsa na IG-u tagirala Baby Lasagnu i doslovno mu rekla da je dobio šansu i neka ju iskoristi jer je top. :love:

Samo sam se došla upisati kao još jedna lazanjica, Pure razbio konkurenciju, svaka mu čast! :love:

Kao velika obožavateljica Manntre, bila sam oduševljena kada sam vidjela da se iza imena Baby Lasagna krije njihov bivši gitarist Pure. Još veće oduševljenje je bilo kad je upao među natjecatelje (hvala, Zsa Zsa!). I onda... najveće oduševljenje kada sam čula pjesmu! 🤩

Nekako se ne bojim za njegov nastup uživo... jest, i sam je priznao da ima tremu, ali smatram to normalnim. Dečko je desetak godina nastupao s bendom puno više vani nego u Hrvatskoj (i Malmö je na popisu), osim što se zna ponašati na velikim pozornicama, ima već iskustvo nastupa i na Dori, a ni za vizualni dio se uopće ne brinem jer mu je cura/žena fotografkinja, radila mu je videe i ima iskustva.

Moram još reći da sam se zapravo iznenadila kada sam vidjela da se vratio na Doru jer je nakon nastupa 2019. rekao da ne bi to više ponovio. Sjećam se da se frapirao kad je saznao da su tamo samo vokali uživo i da mora glumiti da svira. :ROFLMAO: Baš me zanima što mu je promijenilo mišljenje i što ga je motiviralo da se prijavi.

U svakom slučaju, sretno mu bilo! Konačno da smo i mi ovako napaćeni dočekali da imamo THE pjesmu.

HRT mora da plati kaznu sto je reklamirao Brenine carape, a ja se pitam, hoce li biti jos neka kazna za HRT sto je Baby Lasagna ubacen kao rezerva!

Mora da se izmeni komisija za selekciju pesama definitivno

Mislim dobro ne verujem da se sad u tih 200 krije Sanremo, ali sigurno da je bilo do sada sličnih situacija i da bi bio bolji kvalitet takmičenja da su bolje selektovali pesme. Pa Marcela je 2020. bila zamena, samo što ona nije dobila šansu da nekoga zameni, a ta Dora je bila blagi užas.

Jedina koje se sad mogu sjetiti, a da se pisalo da je bila prijavljena '21. na Doru:

Ok, sada znamo da nam HD nisu isporučile ono što se od njih očekivalo, ali ne može me nitko uvjeriti da su Sandi i Jambrošić imali bolje pjesme od "Zime", kakav god ukus imali...

Ne bih da kvarim hajp, ali pribojavam se da li je u takvoj atmosferi pobeda nekoga koga smatraju autsajderom moguca. Publika je definitvno na strani Lazanje, a ziri moze da ih patosira

Svakako ima šanse s obzirom na glasovanje kao na ESC-u. Pitanje je samo oće li iskoristiti šansu ili će fejlati kao HD.
Valjda žiri neće toliko gluh biti. Mene više zanima oće li HRT pratiti ESC pa pustiti da televoting odabere finaliste.

S obzirom da je ziro odlucio da ta pesma nije ni za top 24, tesko da ce oni dati 12 poena Lasagni, jedino da vokalno to bude nesto nevidjeno, da nastup bude nesto najbolje sto smo videli u istoriji DORE, da se uradi solidan revamp za pesmu, tek onda je moguce iznenadjenje, u suprotnom slucaju to ce veoma lose proci kod zirija u najboljem slucaju bice u top 5 ili top 3 kod publike..

Back