hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Da prosto je divno što se ponovo ide na srednjoškolske ekskurzije i što se budžet za nastup baca na hotel i smeštaj tamo nekog random lika.

Dino objasnio o Marku 0:36, juče mi baš iskočilo pošto volim Jelusick pa sam slušala a nisam ni znala za ovu situaciju da je komentarisao, pa je Dinov komentar o Marku još od pre 3 meseca skroz istinit ispostavilo se.

Добио рачунар од Тонина Пицуле због победе на Дечијој Песми Евровизије, ПРЕЈАКО!

Svaki komentar o dotičnom je suvišan. Sa svojim izjavama i ispadima sve više počinje da liči na Karleušu. Mislim da je neviđena sramota što je jedna takva osoba dobila čast i priliku da vas predstavlja ove godine i to nakon Baby Lasagne.
Dotakao je dno.

Steta zbog dobre Dore, stvarno je bilo pesama za finale, Lelek bi pokidao siguran sam

Ali lijepo od HRT-a ili Štengla što je dao da tamo pored njega sjedi i on. Znam da je ograničen kao broj mjesta i ne mogu svi sjediti. Štengl se inače komotno uvijek uvali kao da je on rezultat naših uspjeha. Ili je ove godine odlučio ne biti tamo zbog sigurnog neprolaska dok je s BL sjedio cijelo vrijeme. 😏

Pa bila je i Lazanjina zaručnica s njim prošle godine, može i Markov boy toy ove hehe

Naravno, mislio sam u smislu da je HRT bio dovoljno open mind da bude njegov dečko s njim s obzirom da znamo koliko je HRT pun konzervi.

ništa prošle godine nije bilo drugačije nego ove da se ne pravi naivan, znao je gde ide da bi sad glumio neku osvešćenost, a ne znam ni da li ga iko u hrvatskoj sada poštuje da bi njegova reč imala težinu za bilo koga

Više ne postoji the Netherlands već Netherlands.
Bošnjak je toliko bitan HRT-u da je stavio sliku BL za otvaranje natječaja za Doru. LOL

On ove godine da nije otisao, prijavio bi se sledece, i onda one tamo pozivao na bojkot xD ispunio cilj, prosao kako prosao i sad može da prića šta hoće

Back