hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Ima li tračeva kakvih? Filip Rudan, Maja Šuput, Miach... pardon, zaletih se. Jesmo li uopce potvrdili da se natjecemo?

HRT uvijek potvrđuje u rujnu kada se potvrdi nova televizijska shema. Ali sigurno se natječemo.

Ima li tračeva kakvih? Filip Rudan, Maja Šuput, Miach... pardon, zaletih se. Jesmo li uopce potvrdili da se natjecemo?
Filip Rudam je odličan, slao sam pjesmu na FSC i nije dobro prošlo .Čuo sam ga na RTL2 da priča da njega više Dora i ESC ne zanima. Nakon skandalozne pobjede "niđe veze pjesme Poison Cake" na Dori koja je ponudila jako lijepih pjesama, teško je prognozirati. Ista ekipa managament ima Marcela, ona je poželjan izvođač.

Mislim da će se skoro Marcela i Lelek prijaviti. Marcela je dala intervju u kojem je rekla da želi na Eurosong samo želi imati dobru pjesmu. Iza Lelekica stoji dečko od onog Marina i on im radi pjesme itd. Mislim da će oni ponovno. Od drugih pa ne znam. Možda će i Ogenj na valu dobrog rezultata prošle godine. Očekivao sam da će i Albina ali očito ništa od nje. Pukla joj karijera, otišla je u vjersku glazbu. Danas sam gledao neki prijašnji intervju s BL pa je dao zanimljivu rečenicu u smislu da je očekivao da neće uopće uspjeti jer je u HR učmala, uvijek ista glazbena scena i drago mu je da je on malo razbucao i nada se da će se pojaviti novi ljudi. Naravno, to je najviše mislio na Doru. Recimo meni je Huljić vrlo interesantan kao skladatelj, stvarno je talentiran, ali uvijek isto istim ljudima radi. Dojadilo više. Nestao je i Mihaljević... Nadam se da će se javljati novi, kvalitetni mladi ljudi sa zanimljivim žanrovima i pjesmama, a ne da uvijek gledamo iste ljude.

Kada se odluči napraviti modernu, europsku pjesmu, a ne regionalnu. Ova mu je bila super ali je falio dobar kraj.
Plus što itko od stranaca zna o južini? LOL

Pa to im je idealna prilika da se upoznaju sa juzinom a ne da za svake jače južine zovu hitnu.

Dobili smo Sugar Mommy, a sada će Markić da nam snimi drugi deo "Sugar Daddy."

Dečko je Španac znači poison, on je twinky pa si je umislio da je cake. Sad sve ima logike

Ali lijepo od HRT-a ili Štengla što je dao da tamo pored njega sjedi i on. Znam da je ograničen kao broj mjesta i ne mogu svi sjediti. Štengl se inače komotno uvijek uvali kao da je on rezultat naših uspjeha. Ili je ove godine odlučio ne biti tamo zbog sigurnog neprolaska dok je s BL sjedio cijelo vrijeme. 😏

Back